נכתב ע"י revrut;1440658:סתם, לא נוגע לכאן כי את אומרת שנק' המים כבר קיימות, אבל אם יש לך כ-30 ס"מ מצד הכיריים- זה פותר לך את הבעיה הכשרותית עליה דיברת שמניחים כלים חלביים על שיש בשרי.
זו טעות לחשוב שרק מזווה הוא זה שפותר את בעית האחסון, יש לך כאן ארונות עליונים רבים, וגם עם התחתונים ניתן להסתדר בהנחה שבכל המקומות האפשריים יהיו מגירות, את יכולה לעשות גם מתחת לכיורים (או לכל הפחות מתחת כיור אחד) גם מגירות בצורת ח, זה אומנם מעט מיקר, אבל מרוויחים את המגירה התחתונה שמנותקת כמעט לגמרי מעסקי הכיור, וניתן לאחסן בה מצרכים סגורים- שימורים וכדו'.
אבל אם עניין המזווה זה כ"כ קריטי לך כפי שנשמע- את יכולה להזיז את הכיור ב-30 ס"מ מהמקרר ולעשות שם מזווה צר ועמוק. (נק' המים יכולה להימשך מעט ולא אמורה להיות בעיה)
לא אני המומחית בתחום...
אם את אומרת שהארונות מספיקים מי אני שאגיד אחרת
האם היית ממליצה אכן להזיז את המקרר ולוותר על משטח עבודה (שאינו גדול בלאו הכי) או לוותר על המזווה הנכסף?