דרוש מתכון למה יוצא לי גושים בעוגה בחושה?

עגיל

משתמש פעיל
יש לי מתכון מעולה לעוגת גבינה:
6 ביצים מופרדות, 750 גר' גבינה, שמנת, סוכר, 6 כפות קמח ופודינג.
הכנתי את העוגה, הקצפתי ביצים שלמות, הוספתי גבינה ושמנת, החלטתי להחליף קמח בקורנפלור,
והוספתי לאט לאט לעיסה עם לערבב מלא זמן את הקורנפלור והפודינג
וכמובן יצא גושים:(
וגם בטורטים רגילים הקמח נהיה גושים
מה עושים?
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כדאי לקחת מעט מהבלילה של הגבינה ולטרוף עם הקורנפלור והפודינג ורק אז לאחד עם שאר התערובת
יותר קשה להעלים גושים מכל הבלילה
(את מערבבת במטרפה?)

או להקציף גם את שאר הרכיבים בנפרד במיקסר יד (פחות מומלץ אם משתמשים בקמח רגיל)
 

עגיל

משתמש פעיל
1703754315229.png

זה בעצם מטרפה שמעלימה גושים?
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
את הגבינה, החלמונים, אינסטנט וקורנפלור - מערבבים במטרפה בקערה נפרדת
ואז מאחרים את שתי התערובות.

אני מכינה את העוגה הזו כבר שלושים שנה
אף פעם לא היו לי גושים.
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
יש לך כמויות מדויקות? אשמח מאד
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
750 גר' גבינה
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור (או קמח תפו"א)

מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם שאר הומרים
מאחדים תערובות
אופים כ-40 דקות בחום בינוני.


אני אוהבת להכין בצק בתחתית:
120 גר' חמאה
1 כוס קמח
1/3 כוס סוכר
מעבדים לבצק פירורי, שוטחים בתבנית, אופים כעשר דקות עד להזהבה קלה
מוסיפים את תערובת הגבינה ואופים כנ"ל.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה