• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

עזרה למה הדרימי אחרי שמכבים משאיר פס רטוב

SIAD

משתמש רשום
אחרי שאני מעבירה עם הדרימי ומכבה אותו או רק מעמידה אותו באותו מקום שהוא עוצר נשאר לי פס רטוב.
משהו יודע אם ככה זה או שיש דרך למנוע את זה?

יאיר צ

משתמש מקצוען
אחרי שאני מעבירה עם הדרימי ומכבה אותו או רק מעמידה אותו באותו מקום שהוא עוצר נשאר לי פס רטוב.
משהו יודע אם ככה זה או שיש דרך למנוע את זה?
ככה זה,
הסיבה: הסמרטות רטוב עדיין ולכן הו משאיר תחתיו פס
דרך למנוע: מה שאני עושה זה או עוצר אותו על השטיח.
או מכבה ע"י קיפול המברשת ומעלה מיד למעלה כלפי מעלה בצורה מהירה - כלומר מרים את הידית ומושך אתה קדימה כך שהמכשיר יעצור, ומיד אח"כ מושך אחורהבצורה שהמכשיר באזור המברשת יתרומם ואז מגלגל עם הגלגלים למטען. (זה נשמע ארוך ומסובך, אבל זה ממש לא)

אנונימי מס' 10

משתמש חדש
הסיבה שזה קורה היא בגלל שכשעוצרים את המכשיר ותוכ"ד מכבים אותו, הוא לא מצליח לשאוב את המים האחרונים שהוא הוציא מכיון שהוא לא נוסע, ולכן הפתרון הפשוט הוא שכשמרימים את הידית להשהיית הפעולה, פשוט ללכת עם המכשיר אחורה כמה ס"מ, ואז הכל נשאב, מניסיון זה עובד הכי טוב

CHEESE מגשי אירוח

משתמש צעיר
הסיבה שזה קורה היא בגלל שכשעוצרים את המכשיר ותוכ"ד מכבים אותו, הוא לא מצליח לשאוב את המים האחרונים שהוא הוציא מכיון שהוא לא נוסע, ולכן הפתרון הפשוט הוא שכשמרימים את הידית להשהיית הפעולה, פשוט ללכת עם המכשיר אחורה כמה ס"מ, ואז הכל נשאב, מניסיון זה עובד הכי טוב
זה מה שאני עושה
מכבה את המכשיר וממשיכה עוד שניות ללכת אחרוה וככה המים שעוד יש במברשת יוצאים החוצה בצורה מבוקרת

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה