לא נראה לי שהפותח התכוון למה שיש לי להגיד
לא נראה לי שהפותח התכוון למה שיש לי להגיד
איפה אפשר ללמוד את המקצוע הנ"ל
בשביל לעבוד בזה.האם את רוצה ללמוד בשביל לעבוד בזה? בשביל לפתוח קליניקה? חקרת את הנושא הזה של ההשמה?
עד שלא תגיד - לא נדע...לא נראה לי שהפותח התכוון למה שיש לי להגיד
האם למדת שם? מכירה מישהי שלמדה שם? אשמח לחוות דעת ממנוסות.יש את הקורס של שיינדי אייזנבאך - מכון שי.
שחלק מהקורס הוא CBT, ועוד הרבה שיטות טיפול.
תואר דווקא במכללה, או שזה בסדר גם אקווילנטי? האם ייעוץ חינוכי נחשב לתואר טיפולי?השאלה אם את רוצה ללמוד בצורה מקצועית ואחראית עם תעודה של איט"ה- ואז את צריכה תואר טיפולי ביד (מראש), ויודעת שנכנסת ללימודים מקצועיים של שנתיים - שלוש.
שמעתי על המקום ביקורת מבחינה השקפתית (מלומדות).במקרה כזה ידוע לי שיש מסלול בי.נ.ר.
אפשר דוגמה? דווקא ידוע לי שיש השתלמויות (כגון החדש) שהביאו סי בי טי עם תעודה מטעם איט"ה, האם זה אכן מקצועי וברמה גבוהה?כנראה שיש עוד כמה מקומות חרדיים.
ייעוץ חינוכי נחשב לתואר טיפולי כאשר יש לך תואר שני (ולא אקווילנטי).
תואר דווקא במכללה, או שזה בסדר גם אקווילנטי? האם ייעוץ חינוכי נחשב לתואר טיפולי?
ייעוץ חינוכי נחשב לתואר טיפולי כאשר יש לך תואר שני (ולא אקווילנטי)
תואר הכוונה לתואר רגיל שנעשה במכללה או אוני'
תודה, אבדוק זאת.קורס שנמסר ע"י הרב יוסף גולדשטיין
הרשמה אצל הרב פנחסוב - 0533165281
(השתתפתי בקורס בשנה שעברה - מדהים!!!... קצר וקולע! (17 שיעורים *3 שעות))
תודה, אבדוק זאת.
תודה על המידע. אבדוק זאת.לימודי CBT מקצועיים זה רק איט"ה
בציבור החרדי יש תכניות בשיתוף איט"ה גם לבעלי תארים אקווילנטיים ובוודאי ליועצים חינוכיים מוסמכים. התכניות של הסמינרים השונים חלקן ואפילו רובן הגדול, בשיתוף איט"ה. חבל לוותר ולפנות לתכניות אחרות.
יש גם תכניות יעודייות שונות של איט"ה לבעלי תארים אקויילנטיים בציבור החרדי, אפשר לבדוק באתר שלהם.
לדוגמא: https://www.itacbt.co.il/תנופה-תכנית-חרדית-להכשרה-בפסיכותרפיה/
והתכנית הזאת עם ד"ר הדס מור אופק https://www.itacbt.co.il/מכללה-ירושלים/
מלימודים של 17 שיעורים אי אפשר להפוך למטפל לכפייתיות וחרדות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: