קינוחים לה פרוטה---

אש קודש!

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לא יודעת.

שמה בכלי גבוה וצר כדי שכל הארטיק יכנס בבת אחת
טובלת
מוציאה.
מנערת מעט מעודפי שוקולד ומיד כשמתקשה מניחה על מגש.


יש לה פרוטה תות בציפוי שוקולד
large.jpg

ואפשר כמובן בלי הציפוי בכלל
טוב, אז חטפתי גל אומץ בלתי מוסבר וטעמתי את הנ"ל!
אז ככה -
כבר יצא לי לטעום סורבה תות עם גלידה שוקולד והיה נחמד, הנ"ל הזכיר לי את הטעם, אבל---
אל תקראו לזה לה-פרוטה!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
טוב, אז חטפתי גל אומץ בלתי מוסבר וטעמתי את הנ"ל!
אז ככה -
כבר יצא לי לטעום סורבה תות עם גלידה שוקולד והיה נחמד, הנ"ל הזכיר לי את הטעם, אבל---
אל תקראו לזה לה-פרוטה!!!
אני אקרא לזה לה - פרוטה
כי לדעתי זה בהחלט מספק מזכיר. להגיע ללה פרוטה במרקם האמיתי אי אפשר בבית. יש בו כל מיני תוספים שאין בבית. גם צורת ההכנה שלו שונה במפעל ואי אפשר להכין כמוהו ללא מכשור שש במפעל.
את לא רוצה לקרוא לזה כך- את לא חייבת.

אגב, זה גם לא סורבה תות. אחרת לגמרי. אני מכינה המון סורבה תות. המרקם שונה לגמרי!
אולי משהו לא יצא לך טוב
ואולי את חושבת אחרת ממני- זכותך

אבל אני בכל זאת אקרא לזה לה פרוטה
המרקם שיצא לי הזכיר מאוד את המקור.
לא יודעת מה יצא לך.
אולי איכשהו יצא לך משהו אחר.

שיהיה לה פרוטה ביתי.
אם עושה לך טוב יותר.
:)

עוד אגב,
ממליצה לך ללכת שוב להודעה הראשונה באשכול.
כתבתי בכותרת ארטיק לה פרוטה.
תראי את המילה הראשונה בהודעה שם.
 
נערך לאחרונה ב:

אש קודש!

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני אקרא לזה לה - פרוטה
כי לדעתי זה בהחלט מספק מזכיר. להגיע ללה פרוטה במרקם האמיתי אי אפשר בבית. יש בו כל מיני תוספים שאין בבית. גם צורת ההכנה שלו שונה במפעל ואי אפשר להכין כמוהו ללא מכשור שש במפעל.
את לא רוצה לקרוא לזה כך- את לא חייבת.

אגב, זה גם לא סורבה תות. אחרת לגמרי. אני מכינה המון סורבה תות. המרקם שונה לגמרי!
אולי משהו לא יצא לך טוב
ואולי את חושבת אחרת ממני- זכותך

אבל אני בכל זאת אקרא לזה לה פרוטה
המרקם שיצא לי הזכיר מאוד את המקור.
לא יודעת מה יצא לך.
אולי איכשהו יצא לך משהו אחר.

שיהיה לה פרוטה ביתי.
אם עושה לך טוב יותר.
:)

עוד אגב,
ממליצה לך ללכת שוב להודעה הראשונה באשכול.
כתבתי בכותרת ארטיק לה פרוטה.
תראי את המילה הראשונה בהודעה שם.
לא הבנת אותי :rolleyes:...
אין לי בעיה שתקראי לארטיק הביתי לה-פרוטה, כי ברגע שזה אפילו רק מתקרב זה לייק אחד ענק!
יש לי בעיה שקוראים לה-פרוטה לזה:
1653224099202.png

ואני אומרת (כותבת) את זה, אחרי שטעמתי.
זה אמנם טעים, אבל זה שונה עשרת מונים מלה-פרוטה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לא הבנת אותי :rolleyes:...
אין לי בעיה שתקראי לארטיק הביתי לה-פרוטה, כי ברגע שזה אפילו רק מתקרב זה לייק אחד ענק!
יש לי בעיה שקוראים לה-פרוטה לזה:
צפה בקובץ המצורף 1123151
ואני אומרת (כותבת) את זה, אחרי שטעמתי.
זה אמנם טעים, אבל זה כבר שונה עשרת מונים מלה-פרוטה.
לא הבנתי באמת מה את מתכוונת.
אבל לא משנה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
צריך דווקא לטחון עם מקל?
או שאפשר גם בבלנדר או מטחנה של שייק פירות?
כל צורת טחינה שטוחנת לגמרי

נראה שהיא התכוונה שלארטיק תות מצופה שוקולד לא קוראים לה פרוטה.......................;)
אבל מה לעשות וכך קוראים לזה וזה מהסדרה המקורית של לה פרוטה
אז מה נלך למפעל שישנו את השם?
:sne:
 

P.R.

משתמש מקצוען
הכנתי לפני שבועיים, יצא מושלם!
עשיתי בעיקר עם תותים, זה מה שהיה לי.
כבר הספקתי להעביר את המתכון למשפחתי, ובשבת האחרונה זכו להנות ממנו כמה משפחות נוספות בישראל.

חבל, צילמתי, אבל התמונה לא פה, אשתדל להעלות בהמשך!
@ה. בקר תודה ענקית!
 

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
@ה. בקר תודה על המתכון!
יש לי שאלה טכנית.
אם אני טוחנת כמות, ויש לי רק 8 ארטיקים בתבנית,
ובהנחה שאני רוצה שכולם יהיו בצורה הזו, ולא לשים חלק באינגליש קייק, מה את ממליצה?
איך להתנהל טכנית?
לשמור את התערובת הטחונה עד שהם יקפאו? כמה זמן זה לוקח בערך? ואיפה לשמור אותה? במקרר?
מיותר לציין שאני מחפשת את התהליך הקצר ביותר:)
תודה רבה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר תודה על המתכון!
יש לי שאלה טכנית.
אם אני טוחנת כמות, ויש לי רק 8 ארטיקים בתבנית,
ובהנחה שאני רוצה שכולם יהיו בצורה הזו, ולא לשים חלק באינגליש קייק, מה את ממליצה?
איך להתנהל טכנית?
לשמור את התערובת הטחונה עד שהם יקפאו? כמה זמן זה לוקח בערך? ואיפה לשמור אותה? במקרר?
מיותר לציין שאני מחפשת את התהליך הקצר ביותר:)
תודה רבה!
אפשר לשמור במקרר
אבל לא יותר מיום-יומיים.
לערבב טוב לפני שיוצקים לתבנית כי לפעמים נפרדים קצת נוזלים
אולי תכיני מראש כמות קטנה יותר שלא יהיה לך 4 נגלות
 

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אולי תכיני מראש כמות קטנה יותר שלא יהיה לך 4 נגלות
כן , ככה חשבתי באמת.
וכמה זמן ברעך לוקח לארטיקים לקפוא ברמה שאפשר להוציא אותם? (הגודל הקטן)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
יש לי שאלה,
מתי אתן מכניסות את המקל לארטיק?
הוא לא קופץ לכן?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה