• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

דרוש מידע כמה מסוכן לנסוע לנוקדים (לחווה של שלמה)

ששונית

משתמש מקצוען
יש אוטובוס ישיר מאזור בנייני האומה אבל עדיין נשמע לי מפחיד
מישהו נסע לשם או יודע?

חיים ד.

משתמש פעיל
אני גר ליד
ובכלל לא מסוכן
ובאוטובוס עוד יותר לא מפחיד
והחווה מקום מגניב שווה לבוא!

חסוי 7

משתמש מקצוען
לא ממליץ לך לנסוע עם משפחה לנוקדים אא"כ יש לך רכב מוגן ירי ולווי משטרתי צמוד אחרת מה לך להסתכן. ההרגשה שם ממש מלחיצה !!! כמובן שאין באמירה זאת אי המלצה על אטרקציה כל שהיא וההתייחסות היא רק גבי תחושת הביטחון שביישוב הנ"ל.

קשבק

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
זה בסוף שאלה של אופי. היינו שם, קודם כל זה אחרי המחסום והאזור של פנים הכפרים אינו מזמין בכלל לרעה. בכביש הראשי בדרך כלל אין בעיות, המעבר בכניסה לחווה היא ליד בתים ערביים, קצת לא נעים
עם כל זה נסעתי והייתי עושה זאת שוב. [מבחינת הנסיעה, החווה קצת משעממת]

חיים ד.

משתמש פעיל
כל אחד וההרגשה שלו אני גר ליד
נוסע כל יום הלוך חזור לירושלים נסיעה רגועה ובטוחה

חיים ד.

משתמש פעיל
אם ליברמן נוסע מהבית שלו בנוקדים לירושלים כל יום כנראה זה בטוח

קשבק

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
כל אחד וההרגשה שלו אני גר ליד
נוסע כל יום הלוך חזור לירושלים נסיעה רגועה ובטוחה
גר ליד זה כנראה תקוע, הייתי גם שם, תכלס תקוע יותר נעים מנוקדים מבחינת הכניסה ליישוב

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה