חגים כמה דברים מתוקים

תילתן

משתמש סופר מקצוען
בע'ה מחר במהלך היום נכתוב מתכונים -
יש לנו -
- גלידה נהדרת עם שברי עוגיות פרווה
- פחזניות במילוי קרם חלבי (הציפור נוצרה מעצמה, אולי גלגול כל שהוא .)
- עוגת גבינה נהדרת ועשירה
IMG-20221013-WA0024.jpg
IMG_20221013_184911~2.jpg
 

קבצים מצורפים

  • IMG_20221013_180505~2.jpg
    IMG_20221013_180505~2.jpg
    1.1 MB · צפיות: 30

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אם יש משהו בלי ביצים אשמח למתכון. מחפשת משהו חדש נטול ביצים...
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L

תילתן

משתמש סופר מקצוען
לפחזניות - מקווה שלא פספסתי משהו:
מבשלים 100גרחמאה עם כוס מים כפית סוכר.וכפית מלח.
כשהחמאה מומסת מוסיפים כוס קמח.מכבים את הגז.ומערבבים.עד שנהיית עיסה


לאחר מכן מוסיפים 4ביצים.
כשמוסיפים ביצה ביצה על ידי מקסר..זה פותח ומאוורר את העיסה.
מזליפים עם שקית זילוף.כמות של 20-23פחזניות.
חום של 200 מעלות 20דקות.
בסיום האפייה דוקרים את הפחזניה להוצאת אויר.
ממלאים מקציפים.שמנת מתוקה .אינסנט פודינג וניל.ומעט חלב.
בתיאבון

@מבורכת
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לא.
מוצרי חלב אפשר.
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

חלבי - גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

מי לא אוהב גלידת שמנת מגלידריה, או גלידה משובחת של בן אנד ג׳ריס? כשנחשפתי לפני תקופה (ארוכה מאוד) לטרנד שכבש את האינטרנט - גלידה משני מוצרים, ידעתי שאת זה אני אוהב. תקופה ארוכה המתכון ישב לי בראש, החלב המרוכז שנקנה לכך המתין במזווה, והשמנות המתוקות התחלפו במקרר. עד שהגעתי לזה. עוד מספר שבועות...
www.prog.co.il
www.prog.co.il
אגב אני הכנתי ברעיון של זה מגנומים וגלידה פרווה עם חלב מרוכז פרווה שהכנתי
יש לחסי סגל מתכון
יצא מעולה!
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
ממש ממש אשמח למתכון פרוה

את יכולה להכין עם המתכון הרגיל בגדול זה לא שונה.
יש לחסי גם מתכונים של מגנום פרווה כמו זה-
אבל שימי לב שאם את מכינה עם קרם קוקוס- לא משתמשים בכל הקופסא.
אלא מקררים ומשתמשים רק בחלק השומני שצף למעלה.
אחרת לא יווצר קצף.
ואם את מכינה עם שמנת צמחית כדאי להוסיף טעם חזק כדי לטשטש את הטעם של השמנת הצמחית.
יוצא במרקם משגע.
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
גלידה -
1/4 חבילה שוקולד צ'יפס
1/4 כפית א. אפייה
כוס ורבע קמח
תצי כוס סוכר
חצי מרגרינה
מעבדים הכל במיקסר לבצק
משטחים ואופים עד שמשחים
מקררים ומפוררים לקוביות קטנות

2 ריץ
6 כפות סוכר
4 סוכר וניל
5 ביצים שלמות
לערבל הכל במיקסר

לערבב פנימה את הפירורים
לצקת לכוסות הגשה
להכניס למקפיא לכמה שעות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ו

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת עַל הַשְּׁמִינִית מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יְהוָה אַל בְּאַפְּךָ תוֹכִיחֵנִי וְאַל בַּחֲמָתְךָ תְיַסְּרֵנִי:ג חָנֵּנִי יְהוָה כִּי אֻמְלַל אָנִי רְפָאֵנִי יְהוָה כִּי נִבְהֲלוּ עֲצָמָי:ד וְנַפְשִׁי נִבְהֲלָה מְאֹד (ואת) וְאַתָּה יְהוָה עַד מָתָי:ה שׁוּבָה יְהוָה חַלְּצָה נַפְשִׁי הוֹשִׁיעֵנִי לְמַעַן חַסְדֶּךָ:ו כִּי אֵין בַּמָּוֶת זִכְרֶךָ בִּשְׁאוֹל מִי יוֹדֶה לָּךְ:ז יָגַעְתִּי בְּאַנְחָתִי אַשְׂחֶה בְכָל לַיְלָה מִטָּתִי בְּדִמְעָתִי עַרְשִׂי אַמְסֶה:ח עָשְׁשָׁה מִכַּעַס עֵינִי עָתְקָה בְּכָל צוֹרְרָי:ט סוּרוּ מִמֶּנִּי כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן כִּי שָׁמַע יְהוָה קוֹל בִּכְיִי:י שָׁמַע יְהוָה תְּחִנָּתִי יְהוָה תְּפִלָּתִי יִקָּח:יא יֵבֹשׁוּ וְיִבָּהֲלוּ מְאֹד כָּל אֹיְבָי יָשֻׁבוּ יֵבֹשׁוּ רָגַע:
נקרא  35  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה