פרווה כל מה שקוראים לו £סושי¥

חננ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
1635344972361.png


1635344993439.png




סושי אמיתי, מעשה ידי בית.
עם סלמון, אבוקדו, גזר ובטטה.
 

חננ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
הוראות הכנה לאורז סושי, לקחתי מפה. https://sushi4me.com/recipe/perfect-sushi-rice/

שמתי לימון במקום חומץ (לא אוהבת)



את המתכון לסושי עצמו לקחתי מפה, (לא לפספס, יש 2 רטבים מעולים בסוף המתכון)



ובקצרה,
מחכים שהאורז מתקרר, בינתיים מכינים את הירקות למילוי- גזר, בטטה, אבוקדו, פטריות וסלמון.
כמובן שאפשר לשחק עם הרכיבים.

גזר, בטטה ומלפפון חותכים לרצועות.
את הבטטה אופים מס' דקות לריכוך -בתנור (ללא תוספות)
את הדג והפטריות משרים במעט טריאקי (בנפרד) ומקפיצים 2 דקות על האש.


לוקחים אצה, מורחים על 2 שליש אורז (מהודק לאצה)
מניחים את הירקות בשורה לרוחב,
מגלגלים את האצה - אפשר עם מחצלת במבוק (לפני שקניתי, הנחתי את האצה על ניילון נצמד וגלגלתי באמצעות הניילון)

לטמפורה-
מצפים בקמח, ביצה ופרורי פנקו, עדיף פנקו- זה יותר פריך.
מטגנים בשמן עמוק.

לחילופין סושי אאוט- אחרי ששמים את האורז, הופכים את האצה, ושמים ירקות בשורה על האצה עצמה ומגלגלים.

לא לשכוח להכין את הרטבים, הם מוסיפים המון!

ההכנה לא מסובכת, רק לוקחת מעט זמן. אחרי פעם אחת, ההכנה הרבה יותר מהירה...

בתיאבון:)
 

קבצים מצורפים

  • צילום מסך 2023-12-04 114643.png
    צילום מסך 2023-12-04 114643.png
    KB 51.6 · צפיות: 12
  • צילום מסך 2023-12-04 115048.png
    צילום מסך 2023-12-04 115048.png
    KB 200.8 · צפיות: 14
נערך לאחרונה ב:

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
הוראות הכנה לאורז סושי, לקחתי מפה. https://sushi4me.com/recipe/perfect-sushi-rice/

אני שמתי לימון במקום חומץ (לא אוהבת)
צפה בקובץ המצורף 1515419
צפה בקובץ המצורף 1515416



את המתכון לסושי עצמו לקחתי מפה, (לא לפספס, יש 2 רטבים מעולים בסוף המתכון)



ובקצרה,
מחכים שהאורז מתקרר, בינתיים מכינים את הירקות למילוי- גזר, בטטה, אבוקדו, פטריות וסלמון.
כמובן שאפשר לשחק עם הרכיבים.

גזר, בטטה ומלפפון חותכים לרצועות.
את הבטטה אופים מס' דקות לריכוך -בתנור (ללא תוספות)
את הדג והפטריות משרים במעט טריאקי (בנפרד) ומקפיצים 2 דקות על האש.


לוקחים אצה, מורחים על 2 שליש אורז (מהודק לאצה)
מניחים את הירקות בשורה לרוחב,
מגלגלים את האצה - אפשר עם מחצלת במבוק (לפני שקניתי, הנחתי את האצה על ניילון נצמד וגלגלתי באמצעות הניילון)

לטמפורה-
מצפים בקמח, ביצה ופרורי פנקו, עדיף פנקו- זה יותר פריך.
מטגנים בשמן עמוק.

לחילופין סושי אאוט- אחרי ששמים את האורז, הופכים את האצה, ושמים ירקות בשורה על האצה עצמה ומגלגלים.

לא לשכוח להכין את הרטבים, הם מוסיפים המון!

ההכנה לא מסובכת, רק לוקחת מעט זמן. אחרי פעם אחת, ההכנה הרבה יותר מהירה...

בתיאבון:)
באיזה כשרות מצאת אצות?
 

חננ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
באיזה כשרות מצאת אצות?
רובין.

מצאתי בקניון רמות בשוק העיר, יש גם ברמי לוי, זול ובגדול ליד תחנה מרכזית, אולי גם באושר עד.
של חברת goodfood

לא מצליחה לעלות תמונה, נטפרי שולח לבדיקה...
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה