כדורי בצק עם זיתים

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י רמז, ‏21/5/15.

  1. רמז

    רמז משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏24/5/11
    הודעות:
    2,442
    תודות :
    5
    נקודות:
    44
    בעבר ראיתי פה מתכון, לא מוצאת???
     
  2. קשר כשר

    קשר כשר משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏10/4/13
    הודעות:
    2,022
    תודות :
    533
    נקודות:
    134
    מיקום:
    ירושלים
  3. רמז

    רמז משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏24/5/11
    הודעות:
    2,442
    תודות :
    5
    נקודות:
    44
  4. שולה

    שולה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏16/3/11
    הודעות:
    3,589
    תודות :
    512
    נקודות:
    134
    עיגולי זיתים / הבית שלנו
    3 כוסות קמח
    1 מרגרינה
    1 כוס מים רותחים
    3 כפות חומץ
    1 כפית מלח
    1 קופס' זיתים שלמים מגולענים
    2 ביצים
    שומשום

    א. ההכנה:
    - ללוש מהקמח, מרגרינה, מים, חומץ ומלח - בצק רך וגמיש
    - ליצור עיגולים מהבצק בכל אחד להכניס זית ולכסות בצק
    - למרוח ביצה ושומשום, ולאפות חצי שעה עד להזהבה.
     
  5. רמז

    רמז משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏24/5/11
    הודעות:
    2,442
    תודות :
    5
    נקודות:
    44
    הצלחתם לבלבל, מה עדיף?
     
  6. אנונימית

    אנונימית משתמש מקצוען איור וציור מקצועי עיצוב גרפי הדמיות בתלת מימד

    הצטרף:
    ‏6/7/10
    הודעות:
    1,347
    תודות :
    63
    נקודות:
    89
    עיסוק:
    עיצוב גרפי ותלת מימד
    מיקום:
    חיפה
    דף הבית:
    יש לי עוד מתכון קל
    100 ג' חמאה (אני המסתי במיקרוגל)
    200 ג' גבינ"צ מגוררת
    כוס וחצי קמח
    מערבבים את הנ"ל
    יוצרים כדורים פוחסים אותם
    שמים בכל אחד חצי זית
    ושוב מכדררים
    מושחים בביצה וזורים בשומשום
    אופים 15-20 דק' בחום בינוני
    קל וטעים מאד
    יוצאים בערך 30 כדורים
     
  7. שולה

    שולה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏16/3/11
    הודעות:
    3,589
    תודות :
    512
    נקודות:
    134
    שימי לב שחלק חלביים וחלק פרווה.
    אין עוררין על כך שחמאה וגבינה צהובה יותר טעים מסתם מרגרינה. השאלה היא מה מתאים לך.
     
  8. רמז

    רמז משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏24/5/11
    הודעות:
    2,442
    תודות :
    5
    נקודות:
    44
    זהו שאני רוצה חלבי, מה הכי?
     
  9. פשוט

    פשוט משתמש סופר מקצוען פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים

    הצטרף:
    ‏22/5/08
    הודעות:
    3,258
    תודות :
    1,170
    נקודות:
    159
    את המתכון של הקישור אני עשיתי השנה- במקור הוא מפרוג
    יצא מעדן
    האמת היא שזה הכי טעים חם!!! אבל גם לאחר הקפאה היה מעולה!