יש לך מתכון טוב לבראוניס?

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אני מחפשת מתכון מוצלח לבראוניס - וגם, איך הוא יוצא "מסטיקי"?? ,ז"א פריך מבחוץ ורך מאד מבפנים?
(המתכון שיש לי יוצא קצת יבש - אפילו שקיצרתי זמן אפיה...)
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
צריך שיהיה הרבה שוקולד אמיתי בפנים
זה מה שעושה את זה קרנצי ונמס...
 

אמא לשתיים

משתמש רשום
250 שוקולד מריר
כוס שמן
להמיס ולכבות אש

להוסיף 1.5 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
לערבב
4 ביצים להוסיף בהדרגה
עוד כוס קמח וקצת מלח

ולאפות 20+ דקות
 

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
250 שוקולד מריר
כוס שמן
להמיס ולכבות אש

להוסיף 1.5 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
לערבב
4 ביצים להוסיף בהדרגה
עוד כוס קמח וקצת מלח

ולאפות 20+ דקות

באיזה גודל תבנית?
ומה הכוונה "עוד" כוס קמח? -היה במתכון קמח חוץ מזה?
 

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנה מתכון קל קל הכנה ומנצח:
6 ביצים
3 כוסות סוכר
1/3 כוס שמן
1 כף שוקולד למריחה
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
להקציף הכל ביחד חמש דקות.
להוסיף 3 כוסות קמח.
זהו!
לפזר מלמעלה שוקולד צ'יפס ופרוסות שקדים מולבנים.
לאפות בחום בינוני.
יוצא כמו שאמרת - פריך מלמעלה, רטוב מבפנים וטעים כמו מעדן שוקולד.
 

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
הנה מתכון קל קל הכנה ומנצח:
6 ביצים
3 כוסות סוכר
1/3 כוס שמן
1 כף שוקולד למריחה
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
להקציף הכל ביחד חמש דקות.
להוסיף 3 כוסות קמח.
זהו!
לפזר מלמעלה שוקולד צ'יפס ופרוסות שקדים מולבנים.
לאפות בחום בינוני.
יוצא כמו שאמרת - פריך מלמעלה, רטוב מבפנים וטעים כמו מעדן שוקולד.
באיזה גודל תבנית?
וחום בינוני - זה *150?
 

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
250 שוקולד מריר
כוס שמן
להמיס ולכבות אש

להוסיף 1.5 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
לערבב
4 ביצים להוסיף בהדרגה
עוד כוס קמח וקצת מלח
איזה גודל תבנית?
מה אפשר להוסיף נגיד אגוזים וכו?
 

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אולי זה נשמע עלוב
אבל אני מכינה עוגת כושי בחושה רגילה ופשוטה
מוסיפה שוקולד ציפס ואגוזים טחונים בנדיבות
אופה קצת פחות מהזמן
ויוצא נדירררר
 

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני עושה כבר שנים את המתכון המעולה של ניקי
http://nikib.co.il/cakes-dessert/35084/

(מתכון יחסית בריא. אני אישית משמיטה את הסוכר לגמרי. יוצא מספיק טעים ומתוק גם בלעדיו)
 

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אולי זה נשמע עלוב
אבל אני מכינה עוגת כושי בחושה רגילה ופשוטה
מוסיפה שוקולד ציפס ואגוזים טחונים בנדיבות
אופה קצת פחות מהזמן
ויוצא נדירררר

אז תכתבי את המתכון שיש לך , וגודל תבנית
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
זה המתכון מניקי ב שYOSHER2005 העלתה:
בראוניז טחינה וסילאן
איזה עוגות אני הכי אוהבת ? שמרים כמובן את המקום השני חולקים בראוניזועוגות תפוחים. למה דווקא בראוניז ?
הם עוברים נהדר הקפאה, הפתיעו אתכם אורחים יש משהו מתוק שאפשר להגיש. אני אוהבת את הדחיסות את הטעם השוקולדי החזק. אין על בראוניז טחינה הטעם שלהם נהדר שוקולדי עסיסי עם נגיעות של חלבה, נהדרים.

24X24 תבנית בינונית


מרכיבים:
200 ג' שוקולד מריר
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
200 ג' סוכר
3 ביצים גדולות
1/3 כוס טחינה גולמית
1/3 כוס סילאן
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים
70 ג' קמח (חצי כוס)

הכנות:
  1. 1. לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש.
2.. לשבור את השוקולד לשים בקערה יחד עם השמן, להפעיל את המיקרו על עוצמה מלאה ולהמיס את השוקולד.
להוציא מהמיקרו ולערבב לבלילה אחידה.

3. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב מהיר. להוסיף את הטחינה, סילאן ובסוף את האגוזים והקמח.

4. לשמן תבנית או לשים נייר אפייה, להעביר את עיסת השוקולד לשטח באופן שווה.

*5. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים, חשוב להוציא בזמן כדי שהבראוניז לא יתייבשו.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה