דרוש מידע יצא לכם להכיר קייטרינג בסטייל מטורף?

EXIT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אני כעת בתהליך מיתוג של קייטרינג יחודי מאד,
נותן ללקוח חוויה אישית אירוע ברמה בלתי מוכרת
תפריט מקורי מגוון ונועז, גורם לאורחים ליפול מכסא

מי שיצא לו להפגש בכזה סגנון קייטרינג אם
מצד הלקוח שמזמין את האירוע / מצד אורח שזכה להשתתף בכזה אירוע
או שהיית חלק מהליך מיתוג ועיצוב לקייטרינג מהסגנון הנ"ל

אשמח שתשלח לי הודעה בפרטי מעניין אותי לשאול אותה מס' שאלות
 

האמיתית

משתמש רשום
אני כעת בתהליך מיתוג של קייטרינג יחודי מאד,
נותן ללקוח חוויה אישית אירוע ברמה בלתי מוכרת
תפריט מקורי מגוון ונועז, גורם לאורחים ליפול מכסא

מי שיצא לו להפגש בכזה סגנון קייטרינג אם
מצד הלקוח שמזמין את האירוע / מצד אורח שזכה להשתתף בכזה אירוע
או שהיית חלק מהליך מיתוג ועיצוב לקייטרינג מהסגנון הנ"ל

אשמח שתשלח לי הודעה בפרטי מעניין אותי לשאול אותה מס' שאלות
הייתי פעם בארוע כזה
חלבי סטייל
עומדים שם עם מחבתות ומטגנים ביצת עין ואופים פיצות, פסטות
משו נדיר
 

EXIT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אני ממתגת בשרי,
אבל אולי אני אצילח להבין ממך את החוויה,
אני ממתגת קייטרינג שמכין אוכל ברמה מטורפת
אין לו תפריט גנרי הוא בונה לכל לקוח משהו אישי
הלקוח מקבל אירוע נדיר יחודי בלתי מוכר מלא רושם וראוותני

אם גם את השתתפת בכזה סגנון אירוע אשמח לשמוע ממך?
באיזה חוויה יצאת מהמקום?
מה גורם לאנשים לעשות אירוע בכזה מקום?
ואיזה סגנון היה בעל האירוע שבקרת?
מגזר? סגנון חיים? איזור מגורים? לבוש וכל מה שאת יכולה לספר
 

האמיתית

משתמש רשום
החוויה שיצאתי:
" וואו איזה ארוע אני מנפיקה עכשיו כדי להזמין אותם" ;)
בעל הארוע- חרדי סטנדרט, ארוע נשים בעיר חרדית רגילה
 

EXIT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
ומה נראה לך גרם לאנשים סטנדרט להפיק כזה אירוע?
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אני כעת בתהליך מיתוג של קייטרינג יחודי מאד,
נותן ללקוח חוויה אישית אירוע ברמה בלתי מוכרת
תפריט מקורי מגוון ונועז, גורם לאורחים ליפול מכסא

מי שיצא לו להפגש בכזה סגנון קייטרינג אם
מצד הלקוח שמזמין את האירוע / מצד אורח שזכה להשתתף בכזה אירוע
או שהיית חלק מהליך מיתוג ועיצוב לקייטרינג מהסגנון הנ"ל

אשמח שתשלח לי הודעה בפרטי מעניין אותי לשאול אותה מס' שאלות
לטעמי במבט הראשון של הלקוח צריך לצאת מהפה (אם יוצא מילה בכלל) וואווווווווווווווו כזה ארוך ונדהם
ומסתקרן
ומתגרה
ומפעיל חושים
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מי שמחפש ממש סטייל
לרוב הולך על שף פרטי
הוא בונה תפריט ייחודי לו לפי הרצונות והצרכים.
זה רמה אחרת לגמרי מקייטרינג.
 

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אפשר לפנות אלי בפרטי.
אני חושב שאוכללעזור.
 

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
אגב, בהנחה שזה מופנה לציבור החרדי, אתם חושבים שי ביקוש לדבר כזה?
ברמה שיצדיק את ההשקעה?
(זה הרי אמור לעלות לפחות פי 2 מקייטרינג ברמה גבוהה, ופי 3 מקייטרינג רגיל).
 

שמחה קופי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אגב, בהנחה שזה מופנה לציבור החרדי, אתם חושבים שי ביקוש לדבר כזה?
ברמה שיצדיק את ההשקעה?
(זה הרי אמור לעלות לפחות פי 2 מקייטרינג ברמה גבוהה, ופי 3 מקייטרינג רגיל).
אם זה פונה למגזר חרדי זה כנראה לפלח מאד מסויים במגזר
ולדעתי זה פלח שהולך וגדל, יש יותר מודעות וביקוש לכאלו דברים.
 

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
אם זה פונה למגזר חרדי זה כנראה לפלח מאד מסויים במגזר
ולדעתי זה פלח שהולך וגדל, יש יותר מודעות וביקוש לכאלו דברים.
זה בדיוק מה ששאלתי, וברור שיש פלח שדורש רמה גבוהה ומוכן לשלם על זה,
השאלה היא אם גם כשמדובר ברמה כל כך גבוהה כמו המתואר כאן, שהמחיר יהיה בהתאם, וזה מחיר לא פרופורציונאלי בכלל ביחס למה שאנשים מכירים.
 

שמחה קופי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
זה בדיוק מה ששאלתי, וברור שיש פלח שדורש רמה גבוהה ומוכן לשלם על זה,
השאלה היא אם גם כשמדובר ברמה כל כך גבוהה כמו המתואר כאן, שהמחיר יהיה בהתאם, וזה מחיר לא פרופורציונאלי בכלל ביחס למה שאנשים מכירים.
לא ערכתי מחקר, כן? אבל ממה שאני מכיר - וודאי.
 

גרפטריק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
קשה מאוד להגדיר סטייל מאוד גבוה במילה קייטרינג
כי קייטרינג נשמע לכולנו תעשייתי ומטבח גדול שמוציא אלפי מנות גם אם טעימות אבל לא מוקפדות עד הפרט האחרון

אירועים מוקפדים בסטייל גבוה הם

או "שף פרטי" שמבשל ומצלחת ומגיע לאירוע ודואג עד הפריט האחרון
ודואג להסתובב בין המוזמנים ולעשות פוזה של חיתוכים וזילופים וכו' ולשאול ולהתעניין אם הכל בסדר
שזה רק בקהל קטן יותר, אירוע בוטיק סטייל.

או אירועים עם קהל גדול יותר שמביאים אוכל ברמה גבוה מבחינת טעם ואיכות
ואז יש את הצוות שאחראי על הצילחות והתפאורה
שהם לא קשורים בכלל לטבח אלא אמנות מסויימת של צילחות ברמה גבוהה שיהיה "וואו"

תלוי מה הגדרת הלקוח שלכם
אם זה שף שמתעסק בבישול והכל
או מפיק שרק מזמין את האוכל ברמה גבוהה ומפיק א"ז
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
צריך לפני הכל להגדיר את קהל היעד מבחינת תקציב וסגנון.
קיטרינג שגורם לנשים מברכפלד לעפעף בהתרגשות מול קבבוני טלה עם זילוף טחינה, יתקבל בהתעלמות מול אברכי נאות הפסגה, שרגילים לקרפצ'יו עם נגיעות בלסמי מצומצם. (שלא לדבר על הגבירים של גרין פארק..)
צריך קודם כל לבדוק אם השף באמת יודע לבשל את הדברים שהאוכלוסיה שרוצה רמה גבוהה מכירה ורגילה אליהם.
להגדיר מיהו קהל היעד וכמה הם ירצו לשלם על חוויה כזאת.
ברגע שיודעים מיהו קהל היעד, אפשר לטרגט אותם, ולדבר במושגים שמתאימים להם.
לא תמיד "יוקרה" זה ערך שאנשים מחפשים, לפעמים ריגוש משחק יותר.
ושאלת השאלות - האם פרוג כולל בתוכו את קהל היעד הזה בכלל, אולי כדאי לערוך את הסקר במקום בו הלקוחות הפוטנציאלים מסתובבים?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה