אני יודעת שהיתה תכתובת על זה, עשיתי חיפוש ו'חפרתי' בכל פרוג ולא מצאתי משהו ברור.
מחפשת מתכון טוב ליאפצ'ק.
יש לי נתח פלאנקען אסאדו (9).
אני רוצה לדעת אם צריך לבשל/לצרוב את הבשר לפני ההכנה,
כמה זמן לאפות, ואם על חום נמוך או גבוה,
כמה זמן הוא צריך להיות על הפלטה (עם מים/בלי),
אם בישלו את הבשר קודם, אם גם צריך פלטה.
ועוד טיפים...
מחפשת מתכון טוב ליאפצ'ק.
יש לי נתח פלאנקען אסאדו (9).
אני רוצה לדעת אם צריך לבשל/לצרוב את הבשר לפני ההכנה,
כמה זמן לאפות, ואם על חום נמוך או גבוה,
כמה זמן הוא צריך להיות על הפלטה (עם מים/בלי),
אם בישלו את הבשר קודם, אם גם צריך פלטה.
ועוד טיפים...