סנדוויצים בשריים ביתיים זה פתרון מעולה.
לחמניה ארוכה/באגט/פיתה במילוי:
שניצל בפירורים -מטוגן על אש נמוכה להזהבה- פרוס לרצועות, יחד עם חסה, בצל, ירקות אהובים ורטבים אהובים.
חזה על הפלנצ'ה/מחבת פסים- עם תיבול גריל או שום ודבש וירקות כנ"ל.
פרגית חתוכה לקוביות קטנות, מטוגנת עם המון בצל, פפריקה, שום, טיפה סילאן ודבש, מלח ופלפל- אפשר להוסיף גם פטריות לחגיגה במחבת. יש לזה רוטב וזה טעים ועסיסי נוראות בתוך לחם מכל סוג.
אפשר גם לקנות את הרוסט ביף/סלמי/כתף של מטעם חפץ חיים ולהכין מהם כנ"ל סנדוויצי'ים טעימים ומשביעים.
אני אישית חושבת שהקציצות של
@shira bira טעימות מאד גם בטמפ' החדר, בתוך פיתה או לחמניה או ליד תוספת כלשהי כמו סלט בורגול או קינואה.