דרוש מתכון טעים גם קר - הבו רעיונות

יראת גאולה

משתמש מקצוען
והכי חשוב!!
את כלללל הנוזלים בניפרד, מקסימום עובדים כמה דקות עד שהארוחה מוכנה, ולא אוכלים מהקופסא לפה...)
בהחלט!
או שמחזיקים בעבודה שמן ומלח / רוטב קנוי,
או שמביאים בבקבוקון / קופסא / שקית נפרדת. (לדעתי נוח להכניס את זה לתוך הקופסה הגדולה).
 

joelly

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה הכל עניין של שינוי תודעה. בילדותי קראתי ספרות מערבית, כך שהמושג של לפתוח מקרר, להוציא סטייק ולאכול נשמע לי טבעי. כתוצאה מכך, ההצעות שלי:

חזה עוף\פרוסת סלמון\מושט בלי הרבה רוטב (רוטב שנעשה צמיגי בקירור מפשיר היטב רק בחימום ואם לא זה לא נעים)+ אורז אחד אחד.
סלט קינואה עם ירקות
פשטידות בטמפ' החדר.
פסטה עם רוטב של סלט\סלט ירקות עם פסטה.
קציצות עוף\דג יבשות (כנ"ל)
ארבעס
אדממה בטמפ' החדר
סנדוויץ עם שניצל (מומלץ לשמור בקירור)
סלט תפו"א ואפונה במיונז.
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
סליחה לא שמתי לב
 

מפרל

משתמש מקצוען
אשמח למתכון של הפסטרמה הביתית :p
מתכון ש @תילתן הביא פעם
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אנחנו אוכלים בשרי בצהרים, מחוץ לבית - אני מכינה בערב לפני ואורזת בקופסאות אטומות.
הבעיה, שרוב הדברים שטעימים לאכילה במיידי - מאבדים את זה כשהם מאתמול בערב... ובפרט שאין מקרוגל זמין/כשר לחימום חוזר.

יש לכם רעיונות לאוכל שמוצלח מלכתחילה בגרסא קרה? וטעים גם לא ממש טרי מהמחבת/סיר?
לא ג'אנקים ואינסטנט סגנון שבבי פירה קנוי או פסטה אוסם בקופסא...
בלת"ק
גם בעלי היה לו תקופה כזו שרצה אוכל מבושל לעבודה שלא יכל לחמם
הייתי עושה לו שווארמה (אפילו בתוך באגט)
או כל מיני סוגים של חזה עוף שהולך טוב בטמפ' חדר
כמו כן גם סלומון הולך טוב בטמפ' חדר
אורז עסיסי או אפילו פירה ברור שאין כמו חם אבל הולך טוב
אחרי חצי שנה נמאס לו....
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סנדוויצים בשריים ביתיים זה פתרון מעולה.
לחמניה ארוכה/באגט/פיתה במילוי:
שניצל בפירורים -מטוגן על אש נמוכה להזהבה- פרוס לרצועות, יחד עם חסה, בצל, ירקות אהובים ורטבים אהובים.
חזה על הפלנצ'ה/מחבת פסים- עם תיבול גריל או שום ודבש וירקות כנ"ל.
פרגית חתוכה לקוביות קטנות, מטוגנת עם המון בצל, פפריקה, שום, טיפה סילאן ודבש, מלח ופלפל- אפשר להוסיף גם פטריות לחגיגה במחבת. יש לזה רוטב וזה טעים ועסיסי נוראות בתוך לחם מכל סוג.
אפשר גם לקנות את הרוסט ביף/סלמי/כתף של מטעם חפץ חיים ולהכין מהם כנ"ל סנדוויצי'ים טעימים ומשביעים.
אני אישית חושבת שהקציצות של @shira bira טעימות מאד גם בטמפ' החדר, בתוך פיתה או לחמניה או ליד תוספת כלשהי כמו סלט בורגול או קינואה.
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
סנדוויצים בשריים ביתיים זה פתרון מעולה.
לחמניה ארוכה/באגט/פיתה במילוי:
שניצל בפירורים -מטוגן על אש נמוכה להזהבה- פרוס לרצועות, יחד עם חסה, בצל, ירקות אהובים ורטבים אהובים.
חזה על הפלנצ'ה/מחבת פסים- עם תיבול גריל או שום ודבש וירקות כנ"ל.
פרגית חתוכה לקוביות קטנות, מטוגנת עם המון בצל, פפריקה, שום, טיפה סילאן ודבש, מלח ופלפל- אפשר להוסיף גם פטריות לחגיגה במחבת. יש לזה רוטב וזה טעים ועסיסי נוראות בתוך לחם מכל סוג.
אפשר גם לקנות את הרוסט ביף/סלמי/כתף של מטעם חפץ חיים ולהכין מהם כנ"ל סנדוויצי'ים טעימים ומשביעים.
אני אישית חושבת שהקציצות של @shira bira טעימות מאד גם בטמפ' החדר, בתוך פיתה או לחמניה או ליד תוספת כלשהי כמו סלט בורגול או קינואה.
איזה קציצות? אפשר קישור?
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה