נכתב ע"י נתין;2492763:אצל חסידי סאטמר זה חלק מהתורה לשבש את שפת הציונים
נכתב ע"י מרציפן;2491192:מי אוכל הכשר של מחמוד??:
פורסם השבוע באחד המקומונים.
נכתב ע"י רבנים;n4893841:מה אתם אומרים, זה יעזור משהו?
נכתב ע"י מולטיגרפיה;n4932176:לא עברתי על האשכול
אבל מודעה שאני רואה מידי פעם מודיעה על:
מכירת טיטולים לאברכים...
נכתב ע"י ישראל העם;n4932406:מזכיר לי שראיתי לוח ספירת העומר באחד הבתי כנסיות עם פרסומות של הרבה חברות כאשר באחד מן הימים היה כתוב בענק מעל מס' הימים לספירת העומר לילות מלאים בשינה עם טיטולים
נכתב ע"י אברוּמי;n4941883:-- "מתארגנים לאמירת ספרי טלפונים"
נכתב ע"י חגי פאהן;n4932080:בעזהי"ת
"בתרי זוזי" עד שמילאתם את כל העיר במודעות, והשקעתם בניקוד, פספסתם את הדגש בבית?
נכתב ע"י נירוש;n4941928:הטעות מובנת. הם העתיקו מהגדה מנוקדת, כדי לא לטעות, אך דוקא זה היה בעוכריהם, וגרם להם לטעות...
בהגדה אכן זה מופיע בלא דגש, היות והמשפט השלם הוא "דזבין אבא בתרי זוזי", והכלל בדיקדוק הוא שאותיות אהו"י המסיימות מילה, וסמוכות למילה האמורה להיות מודגשת בתחילתה [בג"ד כפ"ת בראש מילה] - הדגש נופל. ולכן כאן המילה "אבא" מסתיימת בא', וסמוכה למילה "בתרי" דבר שמפיל את הדגש מן הב'.
אך ברור שיש כאן טעות, כיון שהם לא ציטטו משפט שלם, אלא רק שתי מילים, וממילא היה צריך להחזיר את הדגש לבג"ד כפ"ת שבראש המילה.
נכתב ע"י רבנים;n5003828:התנינים חזרו לנחל הדן...
לא יודע מי הכתב הזואולוגי בעיתון הזה, אך בטוח שהוא לא ראה תן מימיו.
שימו לב לתמונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: