יהודי-פשוט
משתמש סופר מקצוען
הלאטקעס (מקווה שכתבתי נכון) הרגילים
אלו
עם חמש תפו"א
בצל שתיים
ביצים
מלח פלפל
אשמח לכל סוגי הטיפים
טיגון עמוק או רגיל
אש גבוהה או נמוכה
גדולים אוקטנים
שמנים או רזים
מגורד עבה או דק
תוספות מיוחדות
עם מה אוכלים אותם
וככל שיעלה בדעתכם
אלו
עם חמש תפו"א
בצל שתיים
ביצים
מלח פלפל
אשמח לכל סוגי הטיפים
טיגון עמוק או רגיל
אש גבוהה או נמוכה
גדולים אוקטנים
שמנים או רזים
מגורד עבה או דק
תוספות מיוחדות
עם מה אוכלים אותם
וככל שיעלה בדעתכם
נערך לאחרונה ב: