1. האם אתם מכירים טורטיות בכשרות בד"צ עד"ח או רובין?
2. אפשרות נוספת שחשבתי היא להכין לבד, ברשת מצאתי סרטונים מאד פשוטים בסגנון קמח מים מלח וכו', הבעיה שברכיבים על המארזים מופיעים חומרים מתחלבים ועוד שככל הנראה תורמים לאלסטיות של הטורטיה, יש למישהי נסיון בהכנת טורטיות אותנטיות???
2. אפשרות נוספת שחשבתי היא להכין לבד, ברשת מצאתי סרטונים מאד פשוטים בסגנון קמח מים מלח וכו', הבעיה שברכיבים על המארזים מופיעים חומרים מתחלבים ועוד שככל הנראה תורמים לאלסטיות של הטורטיה, יש למישהי נסיון בהכנת טורטיות אותנטיות???
נערך לאחרונה ע"י מנהל: