יש בר"ח הלחי - שייך לב"ב --קרוב לקניון איילון --מלא מרכזים של קרמיקהמחפשת בדחיפות חנות מומלצת לריצוף באזור בני ברק
אמינות, איכות ובעיקר מחירים נוחים.
הייתי בחנות פרפקט ליין. מאד זולים
יש בר"ח הלחי - שייך לב"ב --קרוב לקניון איילון --מלא מרכזים של קרמיקה
חזי בנק ------נגב קרמיקה -----אלוני --חרש --- עמודי שלמה ועוד --אולי לא הזול ביותר אבל בהחלט רציני ומקצועי
בב"ב --יש גם את איציק וצורי -- ואיציק ורועי ---יש להם מבחר עצום -- רח אברבנל והמכבים פרדס כץ
פרפקט ליין - הם לכאורה הזולים ביותר -- אבל כדא י לבדוק טוב שזה לא ע"ח איכות
אם את בענין לנסוע יש את אזיכרי מראשון לציון - איכותיים מאד!
אמינות -- בהחלט כן ---הם רציניים מידי כדי שלא להיות אמיניםאני יודעת שהחנויות הללו קיימות
מבקשת לדעת אמינות והאם המחירים שלהם סבירים
תודה רבהממליצה מאוד על @יניב קרמיקה בע"מ
הן במחיר והן בשרות,
הם נמצאים בכפר טרומן- צומת אלעל
לדעתי שווה את הנסיעה
בהצלחה
באחד המומלצים כאן, נפלנו ולא היה עם מי לדבר.יש בר"ח הלחי - שייך לב"ב --קרוב לקניון איילון --מלא מרכזים של קרמיקה
חזי בנק ------נגב קרמיקה -----אלוני --חרש --- עמודי שלמה ועוד --אולי לא הזול ביותר אבל בהחלט רציני ומקצועי
בב"ב --יש גם את איציק וצורי -- ואיציק ורועי ---יש להם מבחר עצום -- רח אברבנל והמכבים פרדס כץ
פרפקט ליין - הם לכאורה הזולים ביותר -- אבל כדא י לבדוק טוב שזה לא ע"ח איכות
עם קרמיקה יש לי נסיון עם פריד (מחירים טובים) ובשורות טובות(מבחר אריחים בסגנונות מגוונים)מחפשת המלצה על חנות בבני ברק שיש עליהם המלצות ומחירים טובים לקניית קרמיקה וכלים סינטרים לאמבטיה
וכן אריכים לאמבטיה
אינסיד - איך המחירים, האיכות והשירות?
חשוב לי לדעת בהקדם
תודה רבה!
יש לך את עוז קרמיקה במבצע קדש 56מחפשת בדחיפות חנות מומלצת לריצוף באזור בני ברק
מבירורים שערכתי הבנתי שמדובר בריצוף סיני. האם אכן יש הבדל?
אודה לכל מידע
מחפשת בדחיפות חנות מומלצת לריצוף באזור בני ברק
מבירורים שערכתי הבנתי שמדובר בריצוף סיני. האם אכן יש הבדל?
אודה לכל מידע
מצטרפת להמלצה. שלחתי לשם הרבה בעקבותייממליצה מאוד על @יניב קרמיקה בע"מ
הן במחיר והן בשרות,
הם נמצאים בכפר טרומן- צומת אלעל
לדעתי שווה את הנסיעה
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: