תקרת המענק השני היתה 10,500 ש"ח, ואחוז המענק ירד רק מהכנסה חודשית של כ-40,000 ש"ח.אחוז המענק יורד ככל שהמשכורת עולה
מי שמרויח 30 אלף מקבל בערך 10 אלף מענק...
תקרת המענק השני היתה 10,500 ש"ח, ואחוז המענק ירד רק מהכנסה חודשית של כ-40,000 ש"ח.אחוז המענק יורד ככל שהמשכורת עולה
מי שמרויח 30 אלף מקבל בערך 10 אלף מענק...
אם היא יוצאת לחל"ת מיוזמתה, תוכל לקבל דמי אבטלה רק לאחר 90 יום (אא"כ המעסיק יתן לה מכתב שהוא מוציא אותה לחל"ת).קופצת על האשכול ומה עושה משפחה שבגלל הקורונה האמא עובדת אבל קיצצו לה בשעות לא עדיף לצאת לחל''ת ?.
אולי פהובינתיים... אף אחד לא ענה לשאלה המקורית: איך מארגנים עצומה?!
לא נראה לי שיש אפשרות לצאת לחלת מהעובד רק מהמעביד .העובד יכול להתפטראם היא יוצאת לחל"ת מיוזמתה
לא נכון. אפשר לצאת לחל"ת ביוזמת העובד (וכמובן בהסכמת המעסיק). רק שבמקרה כזה אפשר לקבל דמי אבטלה רק לאחר 90 יום מהיציאה לחל"ת.לא נראה לי שיש אפשרות לצאת לחלת מהעובד רק מהמעביד .העובד יכול להתפטר
אין שום קשר בין מי שמרוויח 40,000 ש"ח בחודש לבין אברכית עם משכורת של 4,000 ש"ח:
1. הוא משלם אחוז מיסים גבוה הרבה יותר,
מגיע לו לקבל יותר
2. בד"כ הם בעלי עסקים שיש להם מינוס גדול כל חודש
מהכנסות קבועות לעסק,
נניח בעל מסעדה ש-80% מההכנסות שלו הולכות לכיסוי הוצאות,
ורק 20% מההכנסות הם רווחים בשבילו,
אז לך אין כסף לקנות במכלת,
אבל הם במינוס הזוי כל חודש,
הם, שמשלמים מיסים גבוהים,
מעסיקים עובדים, ומשלמים כל חודש ארנונה יקרה מאוד!
3. שוב, בד"כ מדובר בבעלי עסקים שמעסיקים הרבה מאוד עובדים,
דבר שתורם רבות לכלכלת המדינה,
אז המדינה חייבת בשביל כולנה לתפעל ולתחזק את העסקים האלו בשעות הקשות
עוד יותר גרוע מה שיקרה שתקבל 100% אבל תוכל לקנות כמו עם 70%. הערך של השקל ירד וכמה שתתן עותר זה יאבד יותר.ונגיד שהמדינה תיתן לך 100%
כמו שהיה לך לפני כן
מאיפה הכסף הזה יבוא?
שוב פעם מהמיסים של כולנו או של הילדים שלנו
כל המענקים האלה הולכים להתפוצץ לנו בפנים. זה לא כסף מיותר שיש למדינה.... זה רק הגדלת הגירעון
שחלקם היו לרעת העובדים.בחל"ת קורונה כבר ניתנו כל מיני הטבות (קיצור משך תקופת האכשרה, הארכת תקופת החל"ת, ביטול חובת קיזוז ימי חופשה).
וגם עובדים רבים לא הרגישו צורך לחזור, כי הם יכולים לחיות על דמי אבטלה.שחלקם היו לרעת העובדים.
מעסיקים רבים הוציאו לחל"ת בלי הינד עפעף למרות שיכלו להמשיך להחזיק,
כיוון שהרגישו מצפון נקי שהעובדים יקבלו אבטלה בקלות.
אני הכי מסכימה בעולם שהעצמאיים ספגו את המכה האנושה.אני כותבת מהמקום של המעסיקים (לא מעסיקה, אך עובדת בתחום החשבונאות, ורואה את העצמאים שלא מחזיקים מעמד ואת העסקים שקורסים).
זה לא שחור לבן.לפי מה שאני רואה אצל לקוחות אצלינו, מי שלא נפגע ממש לא הוציא לחל"ת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: