מה זה מתישהו?כנראה מתישהו עשית מנוי למיקרוסופט 365
זהו שדיברתי עכשיו עם הבנק עצמויש לך אפשרות באתר של האשראי לבטל חיוב, בסיבה לחיוב תרשום שלא קיבלת מוצר
בכמה כסף מדובר?זהו שדיברתי עכשיו עם הבנק עצמו
החיוב עוד לא מזוהה בחברת האשראי
זה חיוב זמני בינתיים
אני צריכה לחכות 5 ימים עד שהחיוב יהפוך לקבוע ואז לערער עליו
הזוי
לי פעם היה חיוב מ-Microsoftנכנסתי הבוקר לחשבון ואני רואה חיוב מMicrosoft*Microsoft 365 Fmsbill.info IE
מי זה?
על מה זה?
זה סכום גדול.
מה אני עושה???
עסקה בעבר ועכשיו זה יורד?בכמה כסף מדובר?
שווה לבדוק באתר האשראי בפרטי העסק, לפעמים כן נזכרים שרכשו משהו או שהייתה איזו עסקה בעבר.
אןפיס 365 זה מנוי מתחדש פעם בשנה אולי עשיתם מתישהונכנסתי הבוקר לחשבון ואני רואה חיוב מMicrosoft*Microsoft 365 Fmsbill.info IE
מי זה?
על מה זה?
זה סכום גדול.
מה אני עושה???
למה שאני אעשה דבר כזה?או
אןפיס 365 זה מנוי מתחדש פעם בשנה אולי עשיתם מתישהו
@-אליה-או
אןפיס 365 זה מנוי מתחדש פעם בשנה אולי עשיתם מתישהו
tod5585 בגימייל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: