האידיאלי. האוניברסלי. המודרני. האהוב והנמכר ביותר... אבל- לא שקוף! תמונות הלקוחות מעידות יותר מאלפי מילים כנסו והתרשמו! קיים ב-5 גוונים יפים. מחיר נכון להיום: החל מ-₪33 | |
|
יש לי וילון בול כזה לויטרינת סלון עם נוף, מהמם, ממש מושלם!איזה וילון מומלץ לחלון סלון עם נוף?
וילון לאוירה ושלא יחסום את האור והנוף?
מישהו מכיר את הסוג בד הזה?
איפה עשית?יש לי וילון בול כזה לויטרינת סלון עם נוף, מהמם, ממש מושלם!
אני לא רוצה וילון אטום, אלא וילון שיתן אוירה ויכניס את כל האור והנוף הביתה, לכן חשבתי על הוילון רשת אבל לא ראיתי את זה במציאות בשום מקוםמה שיש לי להציע [מתוך הניוזלטר האחרון- טרי ממש]
האידיאלי.
האוניברסלי.
המודרני.
האהוב והנמכר ביותר...
אבל- לא שקוף!
תמונות הלקוחות מעידות יותר מאלפי מילים
כנסו והתרשמו!
קיים ב-5 גוונים יפים.
מחיר נכון להיום:
החל מ-₪33
עולם הדקורציה.איפה עשית?
התמונה חסומה![]()
יש לך תמונה של התוצאה על החלון?עולם הדקורציה.
מאד ממליצה.
האמת ששמתי לב יותר מאוחר לכותרת...אני לא רוצה וילון אטום, אלא וילון שיתן אוירה ויכניס את כל האור והנוף הביתה, לכן חשבתי על הוילון רשת אבל לא ראיתי את זה במציאות בשום מקום
אמנם בלילה אז אא לראות כמה רואים את הנוף, אבל רואים במטושטש כזה...יש לך תמונה של התוצאה על החלון?
סלון מהממםםם
תודה! סלון עשיר, תתחדשו!
זה נראה הדמיה
אמיתיזה נראה הדמיה
1אפשר לשאול מהיכן הכורסאות ואיזה צבע עשיתם בקירות?אמיתיצולם אתמול...
השלחן והכיסאות גם מאשל?הכורסאות מאשל רהיטים, מחירים מצוינים ומתעסקים עם הכי טובים בשוק, ממליצה מאד.
גוון של הקיר- 1550p גמר משי משי
כןהשלחן והכיסאות גם מאשל?
תודה מראש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: