את הרוחב תוכל אולי לחלק ל2 יחידות?אני צריך וילון בגובה 3 מטר ברוחב 4 מטר
יש מוכר שיש לו גובה 3 מטר?
כי לכולם הכי גבוה זה 2.7 וגם ניסיתי להתכתב עם מוכר והוא אמר לי שאי אפשר שגם האורך וגם הרוחב יהיה יותר מ2.7
זה קיר 4 מטר כך שתכננתי לקחת שתי חתיכות של 4 מטראת הרוחב תוכל אולי לחלק ל2 יחידות?
יש המוןאני צריך וילון בגובה 3 מטר ברוחב 4 מטר
יש מוכר שיש לו גובה 3 מטר?
כי לכולם הכי גבוה זה 2.7 וגם ניסיתי להתכתב עם מוכר והוא אמר לי שאי אפשר שגם האורך וגם הרוחב יהיה יותר מ2.7
בכולם אין וילון שגם האורך וגם הרוחב יותר מ2.7יש המון
עכשיו אני רואה שכל הקישורים מאותה חנות...
חנות עם מוניטין מעולה
![]()
וילונות חלון תקרה גבוהה 300cm/400/500cm גובה וילונות סלון 6 צבעים לבחירה וילון מותאם אישית - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
וילונות חשיפה מותאמים אישית בגובה של 300 סמ לחדר שינה מודרני חלון סלון קורטינה קורטינות וילונות - AliExpress 15
וילונות שקופים- חנות אחרת טובה
![]()
וילונות שקופים צהובים בגובה של 300 סמ לחדרי מגורים סגולים אפורים, כותנה מלאכותית ופשתן, וילונות חלון שקופים למטבח, טול לחדר השינה - AliExpress 15
![]()
מעניין מאוד! כנראה הגליל מגיע ברוחב 270...בכולם אין וילון שגם האורך וגם הרוחב יותר מ2.7
אם זה וילון עבה אפשר לקחת פחות בד לרוחבאת הרוחב תוכל אולי לחלק ל2 יחידות?
לרוחב 4 מטר אפשר לקחת שני חתיכות של 2.7 ?אם זה וילון עבה אפשר לקחת פחות בד לרוחב
כאן יש כמעטלרוחב 4 מטר אפשר לקחת שני חתיכות של 2.7 ?
אם כן אשמח לקישור לוילון בעובי כזה
תודה רבה
![]()
וילונות חלון תקרה גבוהה 300cm/400/500cm גובה וילונות סלון 6 צבעים לבחירה וילון מותאם אישית - AliExpress 15
במקרה ראיתי את ההודעה שלך@פנינה ריימונד
פוסט הוילונות ממש שאב אותי...
לגבי הוילון הזה- יש בשמנת לא ממש לבן צח?
![]()
וילונות חלון מפוארים מבד עבה איכותי מבד טול לבן Asazal לחדר השינה וילה, דקורציה לחדר המרכזי - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
![]()
עבה עבה משי טולה רך כמו שמנת לבן וילונות גסים ללבן חדר שינה חדר שינה קול קפלי וילונות מטבח - AliExpress 15
הי פנינה
זה כבר לא הכי מומלץ שלי. יש יותר ממנו, ללא עלות משלוח שסתם מייקרת ומבלבלת...הי פנינה
אני רוצה את זה לסלון
הרוחב של החלון כולל הקיר 3 מטר
מומלץ בכל פה
![]()
וילונות חלון מפוארים מבד עבה איכותי מבד טול לבן Asazal לחדר השינה וילה, דקורציה לחדר המרכזי - AliExpress 15
![]()
עבה עבה משי טולה רך כמו שמנת לבן וילונות גסים ללבן חדר שינה חדר שינה קול קפלי וילונות מטבח - AliExpress 15
הזמנתי ללקוחה מסילה גמישה מאלי אבל עדיין לא התקנו, כך שאני לא רוצה להמליץ סתם.מה לגבי התקנה- אילו עוד מוצרים אני צריכה ע"מ להתקין לתקרה, ואיזו התקנה יוצאת הכי מומלצת? ומה יוצא הכי זול? תודה!
@פנינה ריימונד
תודהזה כבר לא הכי מומלץ שלי. יש יותר ממנו, ללא עלות משלוח שסתם מייקרת ומבלבלת...
אני ממליצה לקחת פי 3-4 מרוחב הקיר
הזמנתי ללקוחה מסילה גמישה מאלי אבל עדיין לא התקנו, כך שאני לא רוצה להמליץ סתם.
יש מסילות תקרה בסטוקים, לדעתי. ולקוחה אחרת שלי רכשה באיקאה ב-50 שקל.
HOOKSתודה
איזה אופציה לבחור שתתאים למסילה?
את מקבלת 6 ווים למטר, תוסיפי מכאן:וחוץ ממסילה ווילון לא צריך עוד פריטים, כמו לולאות וכו?
לדעתי מדויק, אפשר ס"מ 1 פחות אם לא רוצים שהווילון ישתרך...וגם לגבי גובה כמה לקחת? האם יותר מגובה התקרה או פחות?
פי 3 זה 9 מטרוכן אני רוצה שיהיה לי פתח באמצע, יש לי חלון של 3 מטר אז אני רוצה לחלק את הוילון ל2
אז לקחת 2 חתיכות של רוחב 3 מטר?
אני חושבת שזה ייעצר אוטומטית ברגע ש-2 הווילונות ייפגשו באמצעצריך מעצורים? או שזה קשור למסילה?
תודה!
לדעתי כלול בגובה, אבל ממליצה תמיד להתכתב עם המוכר,צפה בקובץ המצורף 1951407
ה7 ס"מ זה חלק מהגובה, או בנוסף לגובה הוילון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: