אני מחפש וילון חצי שקוף, 200 אורך, 250-300 רוחב. ללא הגבלת 1 יחי'. צבע לבן.
אני לא מוצאת. תנסי לחפש כאן משהו כזה ותראי לי במה מדוברלצערי אין לי תמונה
הוילון בסיס הוא כמו שהעלת
מעליו במקום כותרת כמו שהתרגלנו לראות, תלויים-יורדים ממוט כמו מלבנים מבד סאטן לבן (אבל קשיח)
ועל זה רקמה עדינה בזהב
מחפשת בנרות בארץ והלואי שתמצאי
תצרפי קישור תקין, או תמונה JPGוואו. תודה!!!!
מצאתי משהו דומה
אני מחפשת קצת יותר ארוכים במראה יוקרתי
אני חושבת שזה הכיוון:
כמה קישורים מומלצים ברוב קולות:מחפשת וילון פשתן חצי שקוף לסלון
יש לי הדרכה מפורטת באתר. כולל קישור. בכל וילון כמעט יש את האופציה למסילה.על מסילה
כשתבחרי צבע וקישור אדריך אותך לגבי מידותאורך 2.5 מ' רוחב 4.5 מ' (רוצה 3חל')
תודה
תודה על העזרהכשתבחרי צבע וקישור אדריך אותך לגבי מידות
נכון, אבל האורכים שלהם מעצבנים ממש!באיקאה יש וילונות מהממים ואכותיים במחירים נמוכים ממש.
מקצרים עם דבק מכפלת שלהםנכון, אבל האורכים שלהם מעצבנים ממש!
זה!!!תודה על העזרה
מחפשת משהו קצת יותר אטום בצבע בז/קרם
אם יש וילון של 2 שכבות- אחד האפלה ואחד שיפון שמתלבש על מסילה- עדיף![]()
*וילון לבן לקיר שלם 3 מטר בחדר שינה- לא אטום אבל גם לא שקוף, שישמור עלינו מהשכנים ממול אבל יכנס אור ואוויר...
יש לי הרבה קישורים לטול אטום אבל לא עכ"כ שלא יראו כלל...מחפשת וילון לסלון בצבע לבן-חלבי
חצי שקוף, חצי אטום
שלום , אני צריכה וילון קטיפה מאלי אקספרס אטום קטיפה לקליניקה
שלום , אני צריכה וילון קטיפה מאלי אקספרס אטום קטיפה לקליניקה
אם יש משהו שמבודד קצת רעש עדיף
אשמח להמלצה
תודה רבה!!!!אלה הכי מומלצים שמצאתי- מבודדים רעש אבל לא קטיפה
![]()
וילונות מודרניים של OLOEY לסלון, חדר אוכל וחדר שינה, עמידים בפני רעשים, מבד כותנה ופשתן, חשיפה עבה, וילון בידוד מותאם אישית לחלון - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
לרעש וילונות לסלון חדר שינה מעבר לכביש רעש קול קליטת אפור חם הצללה בכיר שניל עיבוי - AliExpress 15
![]()
וילונות ירוקים כהים חדשים עבור סלון חדר שינה מרפסת צל מבודד בד מאוד חזק וילון אטומים לרעש - AliExpress 15
יש וילון קשמיר - לא ברור לי האם מבודד גם רעש או רק אור
![]()
2022 חדש 100% חשיפה שחורה הולנד קשמיר צמר ולווט וילון וילונות בידוד בסלון חדר אוכל חדר שינה גודל מותאם אישית - AliExpress 15
והנה וילונות קטיפה מומלצים:
![]()
וילונות קטיפה כחולים מעוצבים בסגנון מודם לחדר המגורים, חדר השינה, וילה או חדר אוכל עם דלת מחיצת טול - AliExpress 15
כאן יש את כל הצבעים לבחירה בהתאמה אישית:![]()
יוקרה מודרנית nordic בורגונדי קטיפה אדום וילונות לסלון חדר שינה שינה אוכל חדר שינה שינה מותאם אישית תפאורה אישית - AliExpress 15
![]()
וילונות קטיפה מודרניים בצבע אדום יין לסלון חדר אוכל חדר שינה נורדי חג המולד חשיפת חלון מותאמת אישית בצבע מוצק - AliExpress 15
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: