קורונה הרמזור-ירוק כתום וחרדי...עד מתי?

מצב
הנושא נעול.

בכל מאודך

משתמש פעיל
גם במסעדות החילוניות אין שום זהירות, גם בחתונות שלהם וגם אצלם יש מלא שלא שומרים על ההנחיות.
והצעתי מספיק הצעות זה שאתה לא עוכב אחרי האשכולות בנושא אלא נוחת מלמעלה לא אומר שלא הצעתי.
אני יועיל בטובי לחזור על הצעתי שוב- במקום לעשות סגרים מיותרים תשקיעו בשמירה על קבוצות הסיכון. בקטע הזה נעשה אפס אחד גדול.
זו מציאות שאין עליה במס' המתים. בלי זלזול תסתכל בנתונים אין עליה במס' המתים. הקורונה לא כ"כ קטלנית כמו שחשבו בתחילה.
וכמו ש @Ruty Kepler אמרה-אולי נסגור את התחבורה כי מתים ממנה כל השנה רבים וטובים צעירים וחזקים?!
ושוב אני חוזרת כמובן הכל תוך הקפדה על כל כללי משרד הבריאות ובמקום להשקיע בסגרים חסרי תועלת-תשקיעו בדבר האמיתי שמירה על קבוצות הסיכון במידת האפשר.
לסגור זקנים בבתים כשכל הצעירים מסתובבים, זה גם רציחה.
זה ממש לא פתרון לבודד לגמרי את הזקנים.
ומה לעשות, שהרב נבנצל לא היה בשום קבוצת סיכון, והוא נפטר, ואין לתלמידי ישיבת תורת משה יותר את הזכות לשמוע שיעורים שלו. ואין לילדים שלו אבא.
וכך גם הרב הופמן מקרית ספר.
יותר מדאי.
די כבר למוות הזה. המיותר.
במקום להתעורר על עצמנו, אנו מטילים בוץ ורפש על אלו שמנסים בכל יכלתם לעצור קצת בעד הנגף. ממציאים נתונים מעוותים, משקרים לעצמנו בעיקר, רק בשביל שנוכל להמשיך לעשות מה שאנחנו רוצים ורגילים. אז ימותו כמה מרביצי תורה, ימותו כמה אדמורי"ם, יהיו עשרות יתומים,. ובתגובה ננפנף בעוד איזה מסמך שיספור אחוזים ויתאים נתונים. זה מתאים לנו כחרדים? ח"ו רח"ל.
מה קרה לנו?

ומה הקשר כאן מסעדות חילוניות? מדברים עלינו, על עצמנו.

M6255

משתמש פעיל
זו מציאות שאין עליה במס' המתים. בלי זלזול תסתכל בנתונים אין עליה במס' המתים. הקורונה לא כ"כ קטלנית כמו שחשבו בתחילה.

אני מקווה שמה שאני אכתוב לא יקרה
אבל צריך לזכור שבגל הראשון היו מעט נפטרים יחסית בגלל הסגר המוקדם
בגל השני המבוגרים נזהרו יותר ורק לקראת יולי הקורונה התחילה לפגוע גם בהם עקב התפשטותה הנרחבת שנגרמה כתוצאה מהפרת הנחיות של רבים,

את התוצאות של ההדבקה רואים רק מאוגוסט - 420 נפטרים והקצב הנורא הזה ממשיך
הדו"ח של הלמ"ס הוא עד יולי

מקווה מאד שאני לא צודק

אבל זה מצחיק לראות שהכותבים כאן מתעלמים מהעובדה שבכל העולם יש תמותת יתר ורק בישראל המצב כך, להסיק רק ממדינה אחת ולהתעלם מעשרות אחרות - זה מגוחך

secret

משתמש סופר מקצוען
במקום להתעורר על עצמנו, אנו מטילים בוץ ורפש על אלו שמנסים בכל יכלתם לעצור קצת בעד הנגף. ממציאים נתונים מעוותים, משקרים לעצמנו בעיקר, רק בשביל שנוכל להמשיך לעשות מה שאנחנו רוצים ורגילים. אז ימותו כמה מרביצי תורה, ימותו כמה אדמורי"ם, יהיו עשרות יתומים,. ובתגובה ננפנף בעוד איזה מסמך שיספור אחוזים ויתאים נתונים. זה מתאים לנו כחרדים? ח"ו רח"ל.
מה קרה לנו?
אתה באמת לא מבין את ההתנהלות החרדית?
באמת חושב שכל המהות היא להאשים אחרים כדי לארגן לעצמינו חיים קלים ונוחים?

ממליצה שתתחיל לקרוא את כל אשכולות הקורונה מאז שנוצרו.

חחח

משתמש סופר מקצוען
לסגור זקנים בבתים כשכל הצעירים מסתובבים, זה גם רציחה.
זה ממש לא פתרון לבודד לגמרי את הזקנים.
ומה לעשות, שהרב נבנצל לא היה בשום קבוצת סיכון, והוא נפטר, ואין לתלמידי ישיבת תורת משה יותר את הזכות לשמוע שיעורים שלו. ואין לילדים שלו אבא.
וכך גם הרב הופמן מקרית ספר.
יותר מדאי.
מה קרה לנו?

ומה הקשר כאן מסעדות חילוניות? מדברים עלינו, על עצמנו.
מה עכשיו עושים הזקנים אם לא סגורים בביתם בפחד ממות על כל יציאה שלהם לטיפול רפואי/קניות?!
עדיף להם שתבוא הממשלה ותפעיל את המוח איך לעזור להם, למנוע מהם את הסיכון להידבק. אבל כולם "מרחמים עליהם" ולכן רק מדברים ובפועל לא עוזרים להם כלום.
ויש מוות מיותר גם מתאונות דרכים, ויש ממות מיותר משפעת ויש עוד כל מיני דברים שגורמים למוות. תכלס, הקורונה לא כ"כ קטלנית כמו שחשבו בתחילה. יש מקום להמשיך בשמירה על היגנה, להקפיד על מסכות. אין סיבה לבצע סגרים חסרי תכלית.
ובגלל שלממונים למיניהם זה הכי קל לעשות את זה. אז לא חושבים מטר קדימה ולא באמת בודקים את היעילות. יאללה שיסגרו החרדים וישקרסו להם העסקים ושיפטרו אותם מהעבודה ושישתגעו להם הילדים. אבל אנחנו לא נסכים לזה בשום פנים ואופן!!!!

קצרה

משתמש מקצוען
בגל השני המבוגרים נזהרו יותר ורק לקראת יולי הקורונה התחילה לפגוע גם בהם עקב התפשטותה הנרחבת שנגרמה כתוצאה מהפרת הנחיות של רבים,

מקווה מאד שאני לא צודק

אבל זה מצחיק לראות שהכותבים כאן מתעלמים מהעובדה שבכל העולם יש תמותת יתר ורק בישראל המצב כך, להסיק רק ממדינה אחת ולהתעלם מעשרות אחרות - זה מגוחך

מחקרים מוכיחים שככל שאדם כותב יותר גדול ויותר בבולד הוא פחות משוכנע שהוא צודק.
פחות משכנע .
ופחות אנשים קוראים את דבריו כי זה פחות קריא ונוח לעין

סתם הערה לתשומת ליבך.

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לכל המדיינים הענייניים פה באשכול
בכל מאודך, והניק השני שטען שהוא חרדי שפוי
זה כנראה גלגול נוסף זה אחד הטרולים שהסתובבו פה לאחרונה
אל תאכילו את הטרול!!!
אין מצב שיהיה דיון הגיוני מול טענות מסוג זה
פשוט על תגיבו
למען שמירה על האשכול פתוח ועל רמת דיון ראויה.

קצרה

משתמש מקצוען
מקורונה מתו בחודש אחד (עם כל ההגבלות) יותר ממה שמתים בתאונות כל השנה (בשנת 2019 - 349)

לא נכנס לדיון על טעויות רופאים שבוצעו בחודש הראשון של הקורונה
כתוצאה מהתנהלות מבוהלת ופאניקה והעתקת קונספציות שגויות.

רק נציין שלמרות מספר החולים הרב מקורונה לא נצפתה תמותה עודפת בתקופה זו ביחס לכל שנה

אשת_חבר

משתמש מקצוען
@קצרה איזה נס שמחקת את ההודעה הקודמת שלך.
נבהלתי ממש.

זה היה נשמע שהגיע מלך סדום וכתב את ההודעה.
ממש מקווה שאת לא חושבת כך

בכל מאודך

משתמש פעיל
לכל המדיינים הענייניים פה באשכול
בכל מאודך, והניק השני שטען שהוא חרדי שפוי
זה כנראה גלגול נוסף זה אחד הטרולים שהסתובבו פה לאחרונה
אל תאכילו את הטרול!!!
אין מצב שיהיה דיון הגיוני מול טענות מסוג זה
פשוט על תגיבו
למען שמירה על האשכול פתוח ועל רמת דיון ראויה.
ערב ר"ה, בטח אתם אוספים המון זכויות לעבור את הדין בשלום, ע"י פגיעה במי שלא זורם בראש המעוות שלכם.
ממש מדהים

M6255

משתמש פעיל
לא נכנס לדיון על טעויות רופאים שבוצעו בחודש הראשון של הקורונה
כתוצאה מהתנהלות מבוהלת ופאניקה והעתקת קונספציות שגויות.

רק נציין שלמרות מספר החולים הרב מקורונה לא נצפתה תמותה עודפת בתקופה זו ביחס לכל שנה

מקווה מאד שאני לא צודק

עכשיו אולי הבנתם למה אני כותב גדול

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה