אני מכינה סעודות לשמחה משפחתית בשבת הקרובה (30 מנות)
והיות שאני רוצה לפרוס את הבישולים וההכנות לאורך כל השבוע,
אשמח לעזרת אלו שכבר התנסו בזה, מה טוב בהקפאה וממתי, ומה לא מומלץ להקפיא.
כמו"כ אשמח למתכון לסלמון שכולם יאהבו.
וכן מתכון לפשטידה שטובה בהקפאה (לסעודה שלישית).
והיות שאני רוצה לפרוס את הבישולים וההכנות לאורך כל השבוע,
אשמח לעזרת אלו שכבר התנסו בזה, מה טוב בהקפאה וממתי, ומה לא מומלץ להקפיא.
כמו"כ אשמח למתכון לסלמון שכולם יאהבו.
וכן מתכון לפשטידה שטובה בהקפאה (לסעודה שלישית).