ירחמיאל שני
משתמש מקצוען
יש לי 4X4 ושם אני לא יכול לשמור מספר באמצע שיחה וגם אם אני רושם משפר בזמן שיחה כשהיא מסתיימת הנספר נמחק
האם ב5X5 זה שונה?
האם ב5X5 זה שונה?
אפשר פשוט ללחוץ על אנשי קשר>הוסף חדש.יש לי 4X4 ושם אני לא יכול לשמור מספר באמצע שיחה וגם אם אני רושם משפר בזמן שיחה כשהיא מסתיימת הנספר נמחק
אבל אם אני רושם מספר באמצע שיחה הוא נמחק מיד בסיומהאפשר פשוט ללחוץ על אנשי קשר>הוסף חדש.
ברוב המכשירים זה נמחק.אבל אם אני רושם מספר באמצע שיחה הוא נמחק מיד בסיומה
וזה נשאר ב5X5 ???
כמו שלא מחפשים בגוגל דרך וורד, ככה לא מקישים מספר באמצע שיחה,יש לי 4X4 ושם אני לא יכול לשמור מספר באמצע שיחה וגם אם אני רושם משפר בזמן שיחה כשהיא מסתיימת הנספר נמחק
האם ב5X5 זה שונה?
הדוגמא היא מקורית, אבל לא שייכת למציאותכמו שלא מחפשים בגוגל דרך וורד, ככה לא מקישים מספר באמצע שיחה,
אם רוצים לשמור מספר באמצע שיחה, נכנסים ל- אפשרויות\ הוסף שיחה חדשה.
גם אם תנתק את השיחה המספר ישמר במסך, ותוכל להתקשר אליו או לשמור אותו באנשי קשר.
את זה אני לא מכירה.בנוסף: בהרבה מכשירים שאני מכניס איש קשר ברגע שאני מגיע לשדה של "שם" או "טלפון" אני מתחיל לרשום ישר , ב4X4 אני צריך ללחוץ על עריכה ואז יש אופציה לכתוב
אשמח לקנותאני מוכר את הטלפון במחיר מוזל מאוד ויש לי עוד סוגים מהחברה
אצלי ב-4*4 לא מוגבלמישהו יודע להגיד אם מוגבל שם האירועים בלוח שנה?
אני מחפשת פלאפון כשר שהלוח שנה שם הוא בלי הגבלת אירועים. או שלפחות תהיה לי אפשרות לכתוב הרבה אירועים ולא רק 30-40...
יש לך שני אפשרויות האפשרות הנוחה לשמיעת שיר בודד, = זה דרך פרופילים / אפשרויות / הגדרות / הגדרות רינגטוניםיש ב5*5 נגן? (דרך ההקלטות כמובן...)
בחנויות ''אגרויסע מציאה'' בירושלים, עולה 390 = למכשיר עצמו בלבד !!!, + שאר התוספות, מגנים : מגן מסך, מגן סיליקון, = 20 ש''ח, בטריה גרמנית 50 ש''ח +++ ..... (יחד = 460 +++)כמה עולה 5*5 חדש?
@מתוקה דבש אפשר להבין מה רציתם?מהנסיון והידע הרחב שלי בתחום אין כלום פנוי במשפטים
רוצה מלון?
אולי אולי אפשר לסדר לך עוד משהו (ללא דמי תיווך)
איזה מלון את מציעה?מהנסיון והידע הרחב שלי בתחום אין כלום פנוי במשפטים
רוצה מלון?
אולי אולי אפשר לסדר לך עוד משהו (ללא דמי תיווך)
ראיתי אתמול פרסומת של החנות "א גרויסע מציאה" שמוכר את זה ב 349 ש"חכמה עולה 5*5 חדש?
0583237983אשמח לקנות
היכן ניתן להשיג במחיר כזה בבני ברק?379 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: