אסתי מהודר
משתמש מקצוען
היי,
הפעם אני פה במתכון היסטרייי-
עוגיות פריכות ממולאות בממרח פסק זמן (או כל אחר שתבחרו)
שנחטפותתתתתתתתת
המתכון של יעל קולינריה-חלביות ,
יש אפשרות לעשות אותן פרווה.
יאלה למתכון:
עוגיות פסק זמן/ כ-25 יחידות
לבצק:
150 גר חמאה רכה
כוס סוכר לבן
1 ביצה
1 כפית ת.וניל
2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח דק
למילוי:
ממרח פסק זמן או כל אחר שתאהבו (לוטוס, נוגט, קפוצינו וכו)
אופן ההכנה:
לוקחים את הממרח שבחרנו ויוצרים עיגולים כמו מטבע שוקולד,
מכניסים למפיא לחצי שעה לפחות-
לבנתיים מכינים את הבצק בקערת מיקסר עם K ,
מערבבים חמאה סוכר ותמצית וניל למררקם חלק.
אחרי זה מוסיפים ביצה ומערבבים עד שנעלמת,
אחריה מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ומלח -מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
יוצרים מהבצק עיגולים ,
לוקחים כל כדור ומשטיחים ביד.
מוציאים מהמקפיא את השוקולד
ומנחים במרכז כל עיגול שעשינו את המטבע שוקולד הקפוא -עוטפים בשארית הבצק/או מגלגלים-
ככה כל שאר הבצק.
מסדרים את העוגיות על תבנית באופן מרווח מאחד השנייה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10 עד 15 דקות
מחכים שהעוגייה מוכנה מצננים לגמרי וזוללים....
נ.ב
אגב מי שרוצה להמר לפרווה אפשר להמיר למרגרינה-הכי טוב למחמאה..
הפעם אני פה במתכון היסטרייי-
עוגיות פריכות ממולאות בממרח פסק זמן (או כל אחר שתבחרו)
שנחטפותתתתתתתתת
המתכון של יעל קולינריה-חלביות ,
יש אפשרות לעשות אותן פרווה.
יאלה למתכון:
עוגיות פסק זמן/ כ-25 יחידות
לבצק:
150 גר חמאה רכה
כוס סוכר לבן
1 ביצה
1 כפית ת.וניל
2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח דק
למילוי:
ממרח פסק זמן או כל אחר שתאהבו (לוטוס, נוגט, קפוצינו וכו)
אופן ההכנה:
לוקחים את הממרח שבחרנו ויוצרים עיגולים כמו מטבע שוקולד,
מכניסים למפיא לחצי שעה לפחות-
לבנתיים מכינים את הבצק בקערת מיקסר עם K ,
מערבבים חמאה סוכר ותמצית וניל למררקם חלק.
אחרי זה מוסיפים ביצה ומערבבים עד שנעלמת,
אחריה מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ומלח -מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
יוצרים מהבצק עיגולים ,
לוקחים כל כדור ומשטיחים ביד.
מוציאים מהמקפיא את השוקולד
ומנחים במרכז כל עיגול שעשינו את המטבע שוקולד הקפוא -עוטפים בשארית הבצק/או מגלגלים-
ככה כל שאר הבצק.
מסדרים את העוגיות על תבנית באופן מרווח מאחד השנייה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10 עד 15 דקות
מחכים שהעוגייה מוכנה מצננים לגמרי וזוללים....
נ.ב
אגב מי שרוצה להמר לפרווה אפשר להמיר למרגרינה-הכי טוב למחמאה..