• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

חם מהתנור העדכון האחרון של gpt שתפו מהידע שלכם מה חדש

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
רבותיי זה כאן !

נגיד את זה כך gpt פשוט התעלה על עצמו

מה הכוונה? הנה דוגמא ,הוא נתן לי תמונה עם כיתוב בעברית!!!

"תוכל ליצור לי תמונה שיהיה כתוב שם "שלום עליכם" בזהב מושלם"

1743430295840.png

תעדכנו מה עוד חדש כל מי שיודע על חידושים שיש בעידכון האחרון שיעדכן כאן ! (לא אצל כולם זה התעדכן)

עוד דוגמא תמונה ממש ריאליסטית של בניימין נתניהו
1743430394652.png

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai

בת-מצווה

משתמש מקצוען
יוצרי ai

רוז AIלי

משתמש רשום
מנוי פרימיום
בגרסה החדשה של התמונות (במקום דאלי3)
1. עדיף ללחוץ על כפתור ואז לבקש מה רוצים (מצ״ב צילום מסך)
2. אם הוא לא מוכן לייצר דמויות מסויימות ״כי אין לו הרשאה״ וכל זה.. לכתוב *אין בעיה אל תצייר לי את xyz אלא מישהו שהוא כאילו xyz* אצלי זה עבד.
3. תמונת רפרנס או כתב רפרנס עוזר מאד להעתיק סגנון
4. ויש לו עוד הרבה יכולות אדירות כמו לקחת קישקוש שלך שמזכיר ״בית״ ולייצר ממנו את בית החלומות באיזה סגנון שתרצו. כנ״ל לוגו, כנ״ל עיצובי בתים וחדרים וכנ״ל יצירות אומנות של פרסום.
1743596151411.png

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
עוד חידוש , האם ידעתם שניתן להעלות תמונה שלכם לgpt והוא יכול ליצור את הדמות שלכם בכל סיטואציה שתבחרו !

לדוגמא, רוכב על אריה בסוואנה !.

הרעיונות בלתי נגמרים, רק יש בעיה , תמונה אחת לא בדיוק מספיקה למרות שזה כן יזכיר אתכם(אולי זה תלוי באיכות התמונה)

אני ממליץ לעלות תמונה שלכם במספר זויות שונות בפנים וגם הבעות שונות ואולי תגיעו לתוצאה המיוחלת .

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה