רציתי להתייעץ
יש לי מטבח ישן שכרגע אין לי אפשרות להחליף אבל השיש עבר כל גבול...
איזה שיש כדאי לעשות שיהיה עמיד (גם לחומרי נקוי, גם לתבלינים וגם לדפיקת שניצלים) ולא יקר?
יש המלצה למשהו בירושלים?
כמה אמור לעלות 3 מטר עם שני כיורים?
אשמח מאוד לכל מידע.
תזכו למצוות
יש לי מטבח ישן שכרגע אין לי אפשרות להחליף אבל השיש עבר כל גבול...
איזה שיש כדאי לעשות שיהיה עמיד (גם לחומרי נקוי, גם לתבלינים וגם לדפיקת שניצלים) ולא יקר?
יש המלצה למשהו בירושלים?
כמה אמור לעלות 3 מטר עם שני כיורים?
אשמח מאוד לכל מידע.
תזכו למצוות