בשרי הודו אדום מעובד

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איכשהו נחת פה בבית גוש קפוא הנושא עליו את השם
'הודו אדום מעובד'
מה עושים איתו?
לא מכירה, לא ביקשתי
אבל גם לא רוצה לזרוק לפח
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
תחתכי לקוביות ותעשי ממנו גולאש.
לחילופין - אם יש לך מטחנת בשר - תטחני אותו. הקציצות הכי טעימות יוצאות מהודו אדום.
 

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תודה!
מבחינת התבלינים - כמו קוביות בשר?
 

שולי אחת

משתמש פעיל
אפשר לטגן בצל , לחתוך את ההודו לרצועות דקות להוסיף תבלינים ,כורכום , פפריקה תבלין שוארמה , ומה שאוהבים .
לכסות על אש בינונית בערך חצי שעה , בגלל שזה מעובד נראה לי זה יפריש הרבה נוזלים , אז שכל הנוזלים יתאדו , לטגן עוד קצת בלי מכסה .
אפשר להוסיף גם רצועות גמבה , גזר , נבטים , רוטב סויה ,וזה ייצא כמו מוקפץ .
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה