• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

מחיר למשתכן הגרלות דירה בהנחה

עוד עו"ד

משתמש פעיל
@עוד עו"ד האם הטבלאות שנמצאים כאן הם הכי מעודכנות שלך או שכבר יש יותר מעודכן אין לי כח לחפש בהכל,
אם יש נשמח אם תעלה את זה כאן וכן שתעדכן באשכול הנ"ל
תודה
האמת היא שאם שואל, אז יש גרסה יותר מעודכנת עם מחירים גם של "מדד דירות", חברה יותר קטנה שמתחרה במדל"ן והנתונים שם קצת שונים (מדי פעם שלפתי משם נתונים כשהיו שאלות ספציפיות).
לא ניתן להעלות באשכול הנ"ל הנעול, אבל מעלה לפה לבקשתך.

קבצים מצורפים

• הגרלת דצמבר חנוכה2.pdf
    KB 119.6 · צפיות: 3

עוד עו"ד

משתמש פעיל
למה לא עדיף צפת על בי"ש?
השקעה יותר נמוכה רווח יותר גבוה (אם אני לא טועה),
ולא הרבה פחות סיכויי זכיי'ה?
@בית שמשניק @ירמי וולדמן @טל זכריה @קפה ועוגה @עוד עו"ד @מכלולאי @יואל זוהר
בית שמש רווחית מאד, וברגע שיש לה יותר סיכוי מצפת אין סיבה להוריד עוד את הסיכוי.
למרות שזה נקודה עשרונית ולכן הכל נראה לך דומה, יש הבדל גדול בין 0.3 ל-0.47, באותו פער יחסי שבין 30% ל47%.
די דומה להטייה הרגשית (והלא הגיונית) שאם ממילא הסיכוי קטן, כדאי ללכת על הרווח.

האמת היא שאם שואל, אז יש גרסה יותר מעודכנת עם מחירים גם של "מדד דירות", חברה יותר קטנה שמתחרה במדל"ן והנתונים שם קצת שונים (מדי פעם שלפתי משם נתונים כשהיו שאלות ספציפיות).
לא ניתן להעלות באשכול הנ"ל הנעול, אבל מעלה לפה לבקשתך.
@ירמי ולדמן אולי אפשר להעלות את הטבלה הזאת במקום זה

לדעתי שווה עדיין להרשם לנוף הגליל
אנחנו הערכנו שאין סיכוי שנוף הגליל שתמשוך שום חילוני אלא אם הסיכויים יהיו באמת יותר מ5%
ולדעתנו בשבוע האחרון עדיין נראה עזיבה של כמה מאות חילונים אחרונים שכן נרשמו לפרויקט לטובת ערים אחרות אטרקטיביות יותר ואלו שכן ירשמו זה בעיקר רק חרדים

ההמלצה הייתה ועודנה בעיקר למגורים ולא בגלל המחיר אלא בגלל סיכויי הזכייה
וכעת זה רק אומר שכמות הזוכים החרדית תהייה גבוהה וההשקעה כדאית יותר

במידה והפיילוט הזה יצליח והציבור החרדי יוכיח כי אפשר להשתלט על פרויקט דרך מחיר למשתכן
זה יהיה תקדים עם בשורות טובות בהמשך

אדיר נוף הגליל

משתמש פעיל
לדעתי שווה עדיין להרשם לנוף הגליל
אנחנו הערכנו שאין סיכוי שנוף הגליל שתמשוך שום חילוני אלא אם הסיכויים יהיו באמת יותר מ5%
ולדעתנו בשבוע האחרון עדיין נראה עזיבה של כמה מאות חילונים אחרונים שכן נרשמו לפרויקט לטובת ערים אחרות אטרקטיביות יותר ואלו שכן ירשמו זה בעיקר רק חרדים

ההמלצה הייתה ועודנה בעיקר למגורים ולא בגלל המחיר אלא בגלל סיכויי הזכייה
וכעת זה רק אומר שכמות הזוכים החרדית תהייה גבוהה וההשקעה כדאית יותר

במידה והפיילוט הזה יצליח והציבור החרדי יוכיח כי אפשר להשתלט על פרויקט דרך מחיר למשתכן
זה יהיה תקדים עם בשורות טובות בהמשך
הבשורות הטובות שהמשך השכונה 600 יחידות ישווק צביון חרדי בעזר השם.

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שאלה
אנחנו סוף סוף בני מקום בעמנואל.
בהנחה שבהגרלה הנוטכחית לא נזכה (הסיכוי כ"כ נמוך שנרשמנו רק כי למה לא), ובהגרלה הבאה אולי יהיה בעמנואל עם סיכויים גבוהים לבני מקום- אם יש לנו אופציה לקנות כרגע דירה יד שניה בעמנואל באותו מחיר בערך של מחיר למשתכן, אבל מינוס השכירות של כמה שנים טובות. לקנות או לא לקנות?

פרישמן

משתמש מקצוען
שאלה
בהנחה שבהגרלה הנוטכחית לא נזכה (הסיכוי כ"כ נמוך שנרשמנו רק כי למה לא), ובהגרלה הבאה אולי יהיה בעמנואל עם סיכויים גבוהים לבני מקום- אם יש לנו אופציה לקנות כרגע דירה יד שניה בעמנואל באותו מחיר בערך של מחיר למשתכן, אבל מינוס השכירות של כמה שנים טובות. לקנות או לא לקנות?
אם זה באותו מחיר ויש לכם הון עצמי, אז לדעתי שווה לקנות. כשעמנואל תגדל המחיר יעלה ורק תרוויחו מהמהלך.
אין כמו לגור בדירה משלכם, לרוגע ולשקט הנפשי.
אגב אתה אומר בעצם שהמחיר המוזל הוא לא כזה מוזל.. דירה חדשה, נכון. אבל עדיין עוד שבע שנים, יתייצב ההפרש במחיר בין הדירות

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אם זה באותו מחיר ויש לכם הון עצמי, אז לדעתי שווה לקנות. כשעמנואל תגדל המחיר יעלה ורק תרוויחו מהמהלך.
אין כמו לגור בדירה משלכם, לרוגע ולשקט הנפשי.
אגב אתה אומר בעצם שהמחיר המוזל הוא לא כזה מוזל.. דירה חדשה, נכון. אבל עדיין עוד שבע שנים, יתייצב ההפרש במחיר בין הדירות
הוא זול ביחס לדירה חדשה. הדירות החדשות הן כ400-500 אל"ש יותר.
הדירות הישנות- אלו שאני מדברת עליהן (כלומר לא פרויקטים של לפני 5-7 שנים, אלא בנינים בני 20-40) הן ישנות מאוד וזקוקות לשיפוץ. אבל עדיין השאלה שלי היא שאלה כי בשורה תחתונה אני אשלם במחיר למשתכן גם כ100 אל"ש נוספים על שכירות לפי המחירים כיום בלי התחייבות שבעל הדירה שלי לא יעלה את המחירים ב5 שנים הקרובות, וגם וגם אני אשלם בחלק מהזמן משכנתא במקביל לשכירות. בניגוד לזה שאם אני קונה היום- אני יכולה לבקש מהבנק להתחיל לשלם את המשכנתא עוד חצי שנה כשהשיפוץ יסתיים כדי לא לשלם משכנתא ושכירות ביחד. (יש בנקים שמאפשרים את זה).

די

משתמש סופר מקצוען
שאלה
להמחיש את השאלה (לא מדויק)
כמו שאפשר לקנות דירה בבית שמש הישנה, באותו מחיר של ההגרלות החדשות בה'2.
לדעתי אם כבר, שווה לכם לקנות דירה חדשה בעמנואל, יש דירות ביד 2 ב1.05-1.1 מיליון. אולי אפשר להוריד אותם למיליון.

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
להמחיש את השאלה (לא מדויק)
כמו שאפשר לקנות דירה בבית שמש הישנה, באותו מחיר של ההגרלות החדשות בה'2.
לדעתי אם כבר, שווה לכם לקנות דירה חדשה בעמנואל, יש דירות ביד 2 ב1.05-1.1 מיליון. אולי אפשר להוריד אותם למיליון.
זה לא התקציב שלנו. התקציב שלנו הוא מקסימום 900 אל"ש.
אגב הדירות בהגרלה הן 7400 למטר בערך. אבל אני מדברת על דירה ספציפית- ענקית אבל מוזנחת.

לצורך קניה להשקעה בגילה לבני מקום - כמה הון עצמי צריך?
ויכולת החזר חודשית?
@בית שמשניק
ותודה על כל הסיוע.
הון עצמי כ 530 א"ש (25% מ 2.095 מ')
החזר חודשי 8350 ש"ח (לפי מחשבון משכנתא קל"צ ל30 שנה)
סך הכנסות רשמי לקבלת משכנתא (תמיד יש חפרים) כ 25000 ש"ח
כמובן שאם יש יותר הון עצמי החזר המשכנתא פוחת לדוג' 800 א"ש הון עצמי החזר חודשי 6870 (סך הכנסות כ 20500 ש"ח)

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה