Featured הבעיה : שולחן אוכל.... התייעצות

הנושא בפורום 'קהילת אדריכלים ומעצבי פנים' פורסם ע"י R DESIGN, ‏13/6/18.

  1. R DESIGN

    R DESIGN משתמש מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏1/3/17
    הודעות:
    168
    תודות :
    251
    נקודות:
    79
    שידרוג תכנון של דירת קבלן
    לא ניתן לבטל את הקיר בכניסה ולפתוח את המטבח,
    וגם לא ניתן לבטל את הדלת יציאה מצד שמאל.
    מה האופציה העדיפה?
    אם מוותרים על השולחן אוכל (הקטנטן...) הכל מתרווח,
    אבל אני מנסה לבדוק אם יש אופציה כן להשאיר אותו...
    אשמח לחוו"ד.

    תכניות מטבח.JPG
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/6/18
  2. ביתילי

    ביתילי משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏29/11/17
    הודעות:
    316
    תודות :
    669
    נקודות:
    109
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    בני ברק
    ממבט זריז מלמעלה,
    אם זו דלת כנף אין מצב שתניחי שם לא כיריים ולא כיורים
    תשאירי מידות של החלל.
     
    R DESIGN אוהב/ת את זה.
  3. R DESIGN

    R DESIGN משתמש מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏1/3/17
    הודעות:
    168
    תודות :
    251
    נקודות:
    79
    ערכתי והוספתי מידות.
    ואם הדלת נפתחת לכיוון היציאה?
     
  4. gbg

    gbg משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏19/6/17
    הודעות:
    995
    תודות :
    2,296
    נקודות:
    119
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    צפון הארץ
    א-לא שייך
    ג- הכי בכוון ונראה שיצטרחו לוותר על בילד אין גבוה , אפשר עוד להאריך שיש
    כיור צמוד לקיר -לא מתפקד
     
    ביתילי ו-R DESIGN אוהבים את זה.
  5. ביתילי

    ביתילי משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏29/11/17
    הודעות:
    316
    תודות :
    669
    נקודות:
    109
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    בני ברק
    נתתי כאן כיוון,
    ברור שצריך שיפור ותזוזות
    לא היה לי ברור המידות נתתי לפי 280/350
    לשלחן אפשר להוסיף בצד הקיר ספסל אם זה משפחה/דירה למשפחה יותר גדולה.
    כמו ש @gbg כתבה לכיור חייבים להשאיר בצד רווח (אם יש מקום נותנים 25)
    נתתי פחות תסדרי את זה את
    ותנור חייב מתחת לשיש.
     

    קבצים מצורפים:

    R DESIGN אוהב/ת את זה.
  6. R DESIGN

    R DESIGN משתמש מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏1/3/17
    הודעות:
    168
    תודות :
    251
    נקודות:
    79
    וואוו, תודה!
    כיוון מענין...
    אבל כיור + משטח עבודה רחוק כ"כ מהגז....
    לא הכי נוח...
     
  7. ביתילי

    ביתילי משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏29/11/17
    הודעות:
    316
    תודות :
    669
    נקודות:
    109
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    בני ברק
    המרחק בסדר ולא רחוק כלל,
    מנסיון עדיף כך, אבל את יכולה להזיז את הכיור, רק תשמרי על משטח עבודה אחד לפחות שיהיה גדול (לא לתת 75/75) חשוב שיהיה בשני צידי הכיור משטח לעבוד בו.
    שימי לב שהכיור יוצא באזור החלון ואין אלמגוב, אך בכ"א עדיין אפשר להתגבר על הבעיה הזו
    במטרה לקבל משטחים נוחים.
    ולמה לא לתת דלת הזזה החוצה? אני חושבת שעדיף מכנף.
     
    R DESIGN אוהב/ת את זה.
  8. ביתילי

    ביתילי משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏29/11/17
    הודעות:
    316
    תודות :
    669
    נקודות:
    109
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    בני ברק
    עוד משהוא -
    תבדקי שפתיחת המקרר תהיה לכיוון השיש.
     
    R DESIGN אוהב/ת את זה.
  9. R DESIGN

    R DESIGN משתמש מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏1/3/17
    הודעות:
    168
    תודות :
    251
    נקודות:
    79
    למה לא רחוק? הכיור שליד המקרר?
    ובשביל האלמגוב - לא עדיף להחליף בין הכיריים לכיור?
    זה דלת יציאה לחצר, הזזה יתאים פה?
     
  10. ביתילי

    ביתילי משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏29/11/17
    הודעות:
    316
    תודות :
    669
    נקודות:
    109
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    בני ברק
    עכשיו זה נשמע קצת אחרת.
    מלכתחילה היה עדיף להרחיק את הכיריים מהכניסה למטבח אם זה לכיוון החדרים אך כשזה יציאה לחצר עדיף לשים אותם שם.
    אבל -
    לתת אותם קרוב לפינה במרחק של לפחות 10 ס"מ (חשבי קוטר סיר גדול שיוצא מהכיריים)
    ותהפכי את הכיוונים.
    ולא רחוק התכוונתי לצד הגדול - הבשרי
    נכון שהלימודים היבשים אומרים לך לתת לא מידי רחוק,
    אך מנסיון של מספיק לקוחות וגם עלי, זה מצויין גם כך,
    בכל מקרה לא לתת פחות מ60 מהגז, אחרת זה ממש לא נוח.
     
    R DESIGN אוהב/ת את זה.
  11. R DESIGN

    R DESIGN משתמש מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏1/3/17
    הודעות:
    168
    תודות :
    251
    נקודות:
    79
    לגבי הבשרי, צודקת מאה אחוז!
    (אותנו דווקא לימדו לתת משטח הכנה בין הכיריים לכיור גדול - כמובן, בלי הגזמה- ככול הניתן)
    אני מדברת על החלבי...
     
  12. ביתילי

    ביתילי משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏29/11/17
    הודעות:
    316
    תודות :
    669
    נקודות:
    109
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים
    מיקום:
    בני ברק
    מה יש בחלבי? שם הדלת לחצר?
    אז מה הסיפור פה?

    עריכה:
    הכוונה שזה רחוק מהגז?
    אפשר לתת נקודת גז גם שם של כירה אחת (יותר נעים לעין אינדוקציה) של 30/30 ואז זה לא תופס את כל עומק השיש
    את יכולה גם לתת בחלבי שיש עמוק יותר למשל של 67 ס"מ,
    זה יחפה על החסר במקום מעט.
    והוספת כירה בחלבי זה חוסך הרבה בעיות כשרות.
     
    R DESIGN אוהב/ת את זה.
  13. ציפופו 1

    ציפופו 1 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    268
    תודות :
    1,977
    נקודות:
    109
    הייתי הולכת על ב'.
    עדיין עדיף שלחן קטנטן מכלום, ובאופציה ג' יש בעיית גישה למקרר אם מישהו יושב ואוכל
     
    R DESIGN אוהב/ת את זה.
  14. ציפופו 1

    ציפופו 1 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    268
    תודות :
    1,977
    נקודות:
    109
    מה עם משהו בסגנון הזה? (סליחה על האיכות, האוטוקד שלי עושה בעיות אז פשוט חתכתי והדבקתי חלקים מהתמונה).
    כמובן שצריך לתת יותר משטח עבודה לחלבי, בעניין הזה הייתי עושה משהו בסגנון של אופציה ב', אבל מרחיקה את הכיור קצת מהקיר.
     

    קבצים מצורפים:

    R DESIGN אוהב/ת את זה.
  15. R DESIGN

    R DESIGN משתמש מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏1/3/17
    הודעות:
    168
    תודות :
    251
    נקודות:
    79
    מצופף את הכניסה למטבח, לא?
    ומשאיר לי את הקיר הקטן לא מנוצל מספיק.
     
  16. ציפופו 1

    ציפופו 1 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    268
    תודות :
    1,977
    נקודות:
    109
    לגבי הצפיפות, לכן כתבתי לך שאת רעיון משטחי העבודה תקחי מאופציה ב', מה שישאיר כניסה יותר מרווחת למטבח.
    לפעמים עדיף לפספס קיר כדי להרוויח יותר מרחב במטבח...
    עריכה:
    סליחה, התבלבלתי, משטחי עבודה בגודל של אופציה ד', הסידור שלהם כמו ב'
     
    R DESIGN אוהב/ת את זה.
  17. ציפופו 1

    ציפופו 1 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    268
    תודות :
    1,977
    נקודות:
    109
    שימי לב, ערכתי את התגובה מעל
     
  18. R DESIGN

    R DESIGN משתמש מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏1/3/17
    הודעות:
    168
    תודות :
    251
    נקודות:
    79
    בנתיים זה נראה הכי עובד,
    רק לא משאיר הרבה מקום לאכסון (יצטרכו 2 תנורים מתחת לשיש, ואין הרבה מקום לארונות עליונים)
    השאלה איך הכי נכון לפתור את המטבח הזה....
     
  19. עדי ע

    עדי ע משתמש מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏9/3/14
    הודעות:
    135
    תודות :
    259
    נקודות:
    79
    מיקום:
    בני ברק
    תנור דו תאי יפתור את הבעיה,
    לעשות שולחן בר ומתחת ארון בעומק 25ס' לאיחסון ירקות(לתת אורור) ח"פ
     
    ציפופו 1 אוהב/ת את זה.
  20. ציפופו 1

    ציפופו 1 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    268
    תודות :
    1,977
    נקודות:
    109
    את יכולה גם ללכת על אופציה א' ועל הקיר בו שמתי את הפינת אוכל לתת ארון גדול עם תנורים ומקרר מובלעים בתוכו. נראה לי זה יתן יותר מקום אכסון, ואם נותנת שלחן בר עם אכסון נוסף תחתיו כמו ש @עדי ע כתבה, את בכלל פותרת הרבה.
    ככה:
     

    קבצים מצורפים:

    נערך לאחרונה ב: ‏14/6/18
    srp ו-R DESIGN אוהבים את זה.