כהמשך לאשכול שפתחתי לפני החג בקשר לציפוי עוגות
אכן נעזרתי בעצות שלכם לגבי מריחת הקרם
ואכן הצליח מאד
אבל הגנאש משום מה לא בדיוק יצא כמו שרציתי
מה שבטוח שהעוגה טעימה בטרוףףףף
עם 5 סוגי שכבות שונים!
לוקח זמן להכין
אבל שווה....
הכנתי אחת ליומולדת של אחיניתי בת ה20 ואחת ליומולדת של בני בן ה10 שאגב נולדו באותו תאריך....
הצצה לשכבות:
שכבת טורט מיץ
שכבת קציפת שקדים
שכבת פרלינה אמיתית (שהכנתי מהבסיס) טעיםםםםם
שכבת מוס נוגט (ממש מוס כעין גלידה עם ביצים)
ושכבת קצפת-לוטוס(בלי ביצים רק קצפת ולוטוס)
הטעמים השתלבו מצוין
והיה טעים...
לא אספר לכם כמה קילוגרמים צברנו..
מתכון מפורט כאן
http://ruthidesign.blogspot.co.il/search/label/עוגת שכבות מיץ קציפת שקדים פרלינה ומוס שוקולד
אכן נעזרתי בעצות שלכם לגבי מריחת הקרם
ואכן הצליח מאד
אבל הגנאש משום מה לא בדיוק יצא כמו שרציתי
מה שבטוח שהעוגה טעימה בטרוףףףף
עם 5 סוגי שכבות שונים!
לוקח זמן להכין
אבל שווה....
הכנתי אחת ליומולדת של אחיניתי בת ה20 ואחת ליומולדת של בני בן ה10 שאגב נולדו באותו תאריך....
הצצה לשכבות:
שכבת טורט מיץ
שכבת קציפת שקדים
שכבת פרלינה אמיתית (שהכנתי מהבסיס) טעיםםםםם
שכבת מוס נוגט (ממש מוס כעין גלידה עם ביצים)
ושכבת קצפת-לוטוס(בלי ביצים רק קצפת ולוטוס)
הטעמים השתלבו מצוין
והיה טעים...
לא אספר לכם כמה קילוגרמים צברנו..
מתכון מפורט כאן
http://ruthidesign.blogspot.co.il/search/label/עוגת שכבות מיץ קציפת שקדים פרלינה ומוס שוקולד