@תן חיוך! אפשר את המתכון של הסלמון החלבי
תודה מראש
יש לי 2
1. קוביות פילה סלמון על שיפודים בגריל
אין לי כמויות מדויקות
שופכת רוטב צ'ילי
קצת רוטב סויה
שמן זית
טיפטיפה מלח גס
כמה שיני שום כתוש
וקצת שמנת מתוקה (לא חובה)
חותכת לקוביות, משחילה על השיפוד ואופה לא מכוסה! על 220 מעלות כ12 דקות
ועוד כ-3-4 דקות בגריל.
2.סלמון ברוטב שמנת
כ-6 מנות סלמון
250ג' שמנת לבישול 15%
5 כפות שמן זית
חצי כפית שטוחה מלח
30 גרם חמאה (שליש חבילה קטנה)
קצת בזיליקום טרי
מטגנים את הדג בשמן הזית כשתי דקות מכל צד עד למצב של סגירת הדג.
מחממים על אש נמוכה את השמנת, המלח, צרור הבזיליקום הקצוץ והחמאה כ- 5 דקות.
מחממים תנור ל- 180 מעלות, מניחים את הדג על תבנית אפייה ושופכים את הרוטב מעליו.
אופים כ- 25 דקות ובתיאבון