תודה!יש לי מוס עם מחית פיסטוק
3 צבעים
לוטוס
שוקולד מריר
פיסטוק
תודה!פחזניות עם או בלי קראמבל, במילוי קרם פטיסייר פיסטוק.
יותר קל ממה שנשמע וטעים נורא!
ממש ממש תודה לך!יש לי מתכון לגלידת פיסטוק שמתאימה לתבניות של מגנום.
מוס פיסטוק
1 כוס חלב סויה
1/2 כוס שמנת מתוקה
3 חלמונים
1/4 כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
150 גר' שוקולד לבן
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
1/2 כוס פיסטוק קלוי טחון
כף גדושה מחית פיסטוק
לציפוי:
200 גר שוקולד לבן מומס
40 גר' שמן
1/4 כוס פיסטוק קצוץ-לבחירה
בסיר מחממים חלב ושמנת (1/2 כוס) עד רתיחה-מיד כשעולה בועות לכבות
בקערה נפרדת מעקציפים חלמונים סוכר וקורנפלור
שופכים את השמנת וחלב לקערת החלמונים תוך כדי בחישה ומחזירים לסיר
מבשלים עד הסמכה תוך בחישה מתמדת
כאשר מסמיך מורידים מהאש, מוסיפים שוקולד לבן מערבבים היטב ומוסיפים פיסטוק ומחית. מקררים
מקציפים את השמנת לקציפה רכה ומקפלים לתוכה את קרם הפיסטוק,
יוצקים לתבנית שקעים או רגילה ומקפיאים 6 שעות
ציפוי- מערבבים שוקולד שמן ופיסטוק ושופכים על הגלידה או מצפים..
אפשר לעשות אותו פרווה עם ריצ' במקום שמנת.
אבל וואו, התמצית פיסטוק זה משהו יקר נורא, לא?
כשחיפשתי, אמרו לי שבקבוק של 30 מ"ל עולה 50 שקל.
אכן אני רוצה קינוח פרווה.אני מניחה שאת רוצה קינוח פרווה וזה מגביל לטעמי את האפשרויות
אני לא הייתי מבזבזת את המחית על קצפת פרווה אא"כ את אוהבת את טעמה.
אלא מערבבת אותה עם קרם פטיסייר על בסיס חלב צמחי
מכינה כבסיס קראמבל, מזלפת מעל פטיסייר פיסטוק ומעל רוטב פירות אדומים שמכינים בקלות
אם מתאים לך אפנה אותך למתכון.
אני מכינה את זה וניל פרווה והוא ממש טעים אבל הכנתי בעבר פטיסייר פיסטוק חלבי והוא היה מדהים.אכן אני רוצה קינוח פרווה.
מה שכתבת נשמע מקסים. זה טעים כמו שזה נשמע?
נשמע מיוחד וטעים ממש. רק באיזה שלב להוסיף את המחית, לפי המספור?אני מכינה את זה וניל פרווה והוא ממש טעים אבל הכנתי בעבר פטיסייר פיסטוק חלבי והוא היה מדהים.
והשילוב בין מתיקות הקרם לפירות מדהים בעיני
המתכון הוא באשכול מיקס אנד מאצ' (תגובה ראשונה ושניה)
קינוחים - קינוחים בשיטת Mix and match - כל אחד יכול
עריכה 14/9/20: יש תמונות בהמשך האשכול של שניים מן הקינוחים. אז מה זה אומר? העקרון הוא שמכינים בסיסים שונים לקינוחים, מוכרים למדי, לא קשים, לא מורכבים (ברובם) וכמעט כולם ניתנים להכנה מראש. ובימים שלפני החג מתחיל הכיף: משלבים בין כמה בסיסים ולפעמים גם עוד תוספות לקבלת מגוון של קינוחים. מספר...www.prog.co.il
פשוט תוסיפי לפטיסייר לפני הקירור כף גדושה של מחית פיסטוק ותשמיטי את מחית הוניל.
שלב שמונה. אחרי שמסירים מהאש מערבבים פנימה בזריזות את המחיתנשמע מיוחד וטעים ממש. רק באיזה שלב להוסיף את המחית, לפי המספור?
אפשר מתכון פליז?פחזניות עם או בלי קראמבל, במילוי קרם פטיסייר פיסטוק.
יותר קל ממה שנשמע וטעים נורא!
תודה!
יש לך מתכון?
בשמחה,אפשר מתכון פליז?
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: