יש לכם רעיונות למתכונים טעימים שמכילים דלורית?
בבקשה לא מרק כתום ולא דלורית אפויה בתנור.
בבקשה לא מרק כתום ולא דלורית אפויה בתנור.
נראה טעיםםםםקציצות דלורית
קציצות דלורית מטוגנות וטעימות ביותר בשילוב בצל ירוק ותפוח אדמה שכדאי לאמץ - קציצות נהדרות לא רק לצמחוניים
מצרכים למתכון (12 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה)
דלורית - יחידה בינונית ללא קליפה (775 גרם)
בצל ירוק - צרור (140 גרם), קצוץ דק.
תפוח אדמה - יחידה בינונית (169 גרם), מגורד דק.
פטרוזיליה - 1/2 צרור - סה"כ (57 גרם), קצוצה.
שום - 3 שיניים, קצוצות דק.
מלח - כפית שטוחה
ביצה - 3 Large
פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
כמון טחון - 1/4 כפית שטוחה
כורכום - 1/4 כפית שטוחה
קמח תופח - 3 כפות שטוחות - סה"כ (36 גרם)
פירורי לחם - 3 כפות - סה"כ (33 גרם)
שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל), לטיגון (לפי הצורך).
12 מנות/יחידות: תלוי בגודל הקציצות.
אופן הכנת המתכון
1. לערבב את הדלורית עם הירקות, להוסיף את המלח, ללוש כמו בצק ולסחוט
כדי להוציא כמה שאפשר את הנוזלים.
2. להוסיף את הביצים, התבלינים ושאר המצרכים, ולערבב היטב.
3. להכין קציצות בידיים משומנות ולטגן בשמן חם עד להשחמה משני הצדדים.
4. להניח את הקציצות על נייר סופג כ- 20 דקות ולהעביר לכלי הגשה.
5. בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
3 ביצים לארג'? זה לא המון לכמות הזאת?קציצות דלורית
קציצות דלורית מטוגנות וטעימות ביותר בשילוב בצל ירוק ותפוח אדמה שכדאי לאמץ - קציצות נהדרות לא רק לצמחוניים
מצרכים למתכון (12 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה)
דלורית - יחידה בינונית ללא קליפה (775 גרם)
בצל ירוק - צרור (140 גרם), קצוץ דק.
תפוח אדמה - יחידה בינונית (169 גרם), מגורד דק.
פטרוזיליה - 1/2 צרור - סה"כ (57 גרם), קצוצה.
שום - 3 שיניים, קצוצות דק.
מלח - כפית שטוחה
ביצה - 3 Large
פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
כמון טחון - 1/4 כפית שטוחה
כורכום - 1/4 כפית שטוחה
קמח תופח - 3 כפות שטוחות - סה"כ (36 גרם)
פירורי לחם - 3 כפות - סה"כ (33 גרם)
שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל), לטיגון (לפי הצורך).
12 מנות/יחידות: תלוי בגודל הקציצות.
אופן הכנת המתכון
1. לערבב את הדלורית עם הירקות, להוסיף את המלח, ללוש כמו בצק ולסחוט
כדי להוציא כמה שאפשר את הנוזלים.
2. להוסיף את הביצים, התבלינים ושאר המצרכים, ולערבב היטב.
3. להכין קציצות בידיים משומנות ולטגן בשמן חם עד להשחמה משני הצדדים.
4. להניח את הקציצות על נייר סופג כ- 20 דקות ולהעביר לכלי הגשה.
5. בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: