דחוף...מישהי כתבה כאן בעבר דפי אורז ממולאים בירקות ותפוח"א ממולא-יש מתכון/פרוט/הסבר?

כיפת ברזל

משתמש פעיל
בטח נמאס לכולם מבישולים אבל אני מארחת השבת דווקא...
אם יש איזה רעיון להגשה מעניינת של חזה עוף או או כל דבר אחר זו תהיה עזרה גדולה בשבילי.
תודה רבה
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תקפיצי עוד שעה בערך ואני אשתדל לכתוב לך.
תהנו בשבת :)
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
1. דפי אורז ממולאים בירקות-
צריך לזה סבלנות, אבל זה שווה :) מתאים יותר לארוחה בסגנון אסיאתי.

דף אורז לכל מנה

מילוי-
גזר מקולף לרצועות דקות
רצועות כרוב
קישוא מקולף לרצועות דקות

שמים בסיר קטן על אש נמוכה עם קצת שמן זית, מכסים את הסיר לכמה דק' שהירקות מתרככים.
מוסיפים כף חמאת בוטנים, 2 שיני שום, פלפל שחור, 3 כפות יין אדום מתוק.
מערבבים הכל ומורידים מהאש.

פורסים את דף האורז על מחצלת או מגבת נקיה, שמים כף מילוי בשליש התחתון של הדף ומגלגלים כמו אגרול/בלינצס. להקפיד על הידוק טוב.

מגישים עם רוטב סיני.

2. חזה עוף-

אופציה אחת> קוביות חזה בינוניות טבולות בבלילה קמח, ביצה, יין, קטשופ, שום, כוסברה, פלפל שחור, דבש וחרדל, ומים.
לטגן ולהגיש עם רוטב מאותם חומרים של הבלילה רק עם יותר מים ומבושל כחצי שעה.

אופציה שתיים> חזה עוף ממולא באורז ופטריות

אופציה שלוש> רצועות דקות של חזה עם כבד, פטריות, וירקות שורש.

אם את רוצה אחת מהאופציות ואת לא יודעת להכין אז אני אשתדל לכתוב.
 

אחת אחת 11

משתמש מקצוען
בדיוק עשיתי שיפודים מחזה עוף, כלום עבודה והתוצאה ממש מרשימה:
השחלתי על חצי שיפוד קוביות חזה וקוביות עגבניות (קוביות גדולות יחסית) הנחתי בתבנית מלבנית קטנה בצורה שהשיפודים נתקעו בשולי התבנית, שפכתי רוטב צ'ילי על השיפודים ושומשום מלמעלה, השריתי כחצי שעה ואפיתי על 200 מעלות כ25 דקות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה