אם את רוצה אכן גאנש, אז תוסיפי את הקצפת באותה כמות של השוקולד.סליחה....
אבל שמתי מחית תות ושוקולד לבן (לא קצפת)
מה להוסיף עכשיו???
כשלמדתי פטיפוריה, עשינו פטיפורים שכללו שוקולד עם תות טחון.לא הבנתי
להוסיף לשוקולד לבן והמחית גם קצפת? מוקצפת?
כבר הרבה זמן במקפיא ולא בכיוון לקפוא
אני אישית גם לא הבנתי בדיוק את הכוונה של מחית תות בגאנש,כשלמדתי פטיפוריה, עשינו פטיפורים שכללו שוקולד עם תות טחון.
תכל'ס, היה קשה מאד לשחרר את הפטיפור. התות די בעייתי.
אחר כך ניסיתי כמה פעמים בבית, ולבסוף החלטתי להפסיק להתעסק עם תותים בפטיפורים.
לגנאש, אין היגיון בשוקולד עם תות.
גנאש הוא שוקולד עם שמנת.
וגם אם הייתם שמים לשוקולד והשמנת, אחר כך תותים, מסופקני אם זה היה מתקשה.
יש משהו במחית שגורם לזה להשאר רך.
זו דעתי.
אשמח לשמוע אם מישהי הצליחה.
את מתכוונת לבלילה של המקרון?תודה רבה על בתגובות
כנראה שלא הולך התות
השאלה מה אפשר לשים במקרונים אם אני לא רוצה את הטעם של השוקולד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכז
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר: