• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

עזרה "דחוף דחוף דחוף" איך אני מסדר את החופשת לידה שאקבל גם על התוספת מאמץ.

פונצ'ער

משתמש רשום
פשוט השקעתי את הנשמה בשביל שיהיה תלוש גבוה ובאמת הצלחתי לגדול בתלוש מבלי לזייף, אך פתאום מתברר לי שעל התוספת מאמץ אני מקבל רק חלקי 12, וזה מבאס אותי ברמות
השאלה האם יש למישהו פתרון איך ניתן לסדר את הענין,
אולי אפשר לדווח שהתוספת מאמץ הוא עבור שעות נוספות שעבדתי בערבים וכדו'?????????
דחוף דחוף דחוף

מרים גגגגג

משתמש פעיל
זה לא נכון
אם לא שולחים להם את התלושים והמעסיק ממלא טופס לא אמור להיות בעיה . בונוס מקבלים מלא
אני ל אשולחת את התלושים כי שווה לי בגלל הנסיעות 300 שח לחודש

פונצ'ער

משתמש רשום
נכון פלוס, פשוט כבר נכנס לי כבר הכסף ואני רואה כמה קיבלתי
זה תלוי בגובה התוספת אם זה מעל 1200 אז הוא מתחלק

shani123

משתמש מקצוען
ממליצה להתייעץ עם לשכת דגל התורה - הרב גודנטהל.
היות וכבר היגשתם, וכעת הינכם רוצים לערער,
חשוב לדעת איך לעשות בצורה הכי נכונה ומה לכתוב,
והוא גם פונה בעצמו לוודא שמטפלים בבקשתכם כמו שצריך.

shani123

משתמש מקצוען
לשכת פניות הציבור בירושלים או בני ברק
יש שרות בטלפון ובמייל

בתיה ויג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אם כך ביטוח לאומי חישבו, זה אומר שהמעסיק דיווח את התוספת בפריסה

בתיה ויג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
איפה דיווחו? לא רשמו כלום בטופס של המעסיק בנוגע לפריסה
תסתכל בטופס תביעה אם הדמי לידה שהתקבלו בפועל הם ממוצע 3 חודשים ואם הסכומים בטופס מתאימים לברוטו בתלושים

פונצ'ער

משתמש רשום
הסכומים מתאימים לחלקי 12
החוק קובע שאם קיבלו תשלום נוסף מעבר לסכום הרגיל אז התשלום מתחלק לחלקי 12 זה החוק, גם אם זה בונוס על העבודה החודשית

בתיה ויג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
נכון. זה בדיוק מה שרשמתי.המעסיק פרס ככל הנראה לפי חוק
אם יש סיבה לא לפרוס יש לפנות אליו

מיסיט

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אצלי כשהיה כזה דבר כתבו שזה סכום חד פעמי של.... ולא היתה פריסה

אביטל מור

משתמש רשום
איך באמת זה עובד?
קבלתי בונוס חד פעמי (כל העובדות במחלקה) בחודש דצמבר (אני עובדת חדשה ועדין לא עברה שנה) ילדתי באפריל והחישוב של הדמי לידה בוצע לפי משכורת ינואר פברואר ומרץ שזה החישוב המיטבי עבורי האם אני זכאית לתוספת של הבונוס?

אפיפית

משתמש מקצוען
איך באמת זה עובד?
קבלתי בונוס חד פעמי (כל העובדות במחלקה) בחודש דצמבר (אני עובדת חדשה ועדין לא עברה שנה) ילדתי באפריל והחישוב של הדמי לידה בוצע לפי משכורת ינואר פברואר ומרץ שזה החישוב המיטבי עבורי האם אני זכאית לתוספת של הבונוס?
תשלחי להם
יש טופס מתאים לזה
לא זוכרת את שמו

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
איך באמת זה עובד?
למיטב הבנתי, אם תקבלי בונוס נוסף בדצמבר הבא תוכלי להגיש טופס הפרשים כך שיפרסו אותו על כל השנה, כולל החודשים שחושבו לדמי הלידה. אגב, כדאי לעשות את זה גם על ההבראה אם את מקבלת אותה בבת אחת ולא מחולק לחודשים

ברברוג

משתמש פעיל
איך באמת זה עובד?
בוודאי

כיסופים-סאונד ונגינה

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בסיעתא דשמיא

לא הבנתי

אם מוסיפים ועובדים בעוד עבודה
אז מקבלים רק אחד חלקי 12 מהמשכורת השניה??

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה