ברקוד באקסס

הנושא בפורום 'פורום תוכנות מייקרוסופט אופיס' פורסם ע"י ארי4791, ‏12/10/18.

תגיות:
  1. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    169
    תודות :
    7
    נקודות:
    19
    אני רוצה להוסיף ברקוד לדוחות באקסס, יש כאן בפורום איזה שרשור על זה, אבל לא הבנתי כלום.
    אני רוצה משהו בחינם שגם נראה נורמלי, ראיתי את active barcode וזה הסתדרתי מצוין איתו, אבל זה מוסיף לא גרסת ניסיון ומפריע לברקוד.
    יש למישהו המלצה איזה תוכנה/קוד VBA (ראיתי שיש משהו כזה אבל לא הצלחתי להוריד אותו) אפשר להשתמש הכי בקלות?
    תודה רבה מאוד.
     
  2. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,587
    תודות :
    337
    נקודות:
    94
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    הפתרון הישר הוא לרכוש את המוצר וכך לא יהיה כתוב על הברקוד גרסת ניסיון.
    הפתרון העקום הוא לערוך את הגופנים כדי שלא יהיה כתוב גרסת ניסיון.
     
  3. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    169
    תודות :
    7
    נקודות:
    19
    אפשר הסבר בבקשה
    תודה
     
  4. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,587
    תודות :
    337
    נקודות:
    94
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    לא :)
     
  5. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    169
    תודות :
    7
    נקודות:
    19
  6. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    169
    תודות :
    7
    נקודות:
    19
    עכשיו ברצינות, למישהו יש רעיון מה לעשות בעניין?
     
  7. Tochnitan

    Tochnitan משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏16/11/08
    הודעות:
    43
    תודות :
    23
    נקודות:
    9
    להשתמש בפונט שכותב ברקוד לא יעזור לך?
    לדוג' "Code 39"
     
  8. ש.ב.ח.

    ש.ב.ח. משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/8/17
    הודעות:
    195
    תודות :
    132
    נקודות:
    69
    סוג מצלמה:
    canon 1300d
    במחילה על הבורות
    למה לא להשתמש בפונט של ברקוד כמו free3of9?
     
  9. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    169
    תודות :
    7
    נקודות:
    19
    הסתדרתי
    תודה
     
  10. ראש לשועלים

    ראש לשועלים משתמש מקצוען כתיבה ספרותית

    הצטרף:
    ‏19/4/17
    הודעות:
    163
    תודות :
    263
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    ממתין לביאת משיח צדקנו. זה לא אומר שאני מובטל.
    מיקום:
    ישראל 2018
    מישהו יכול להעלות אותו?
     
  11. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    169
    תודות :
    7
    נקודות:
    19
  12. ש.ב.ח.

    ש.ב.ח. משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/8/17
    הודעות:
    195
    תודות :
    132
    נקודות:
    69
    סוג מצלמה:
    canon 1300d
    כשתקבל או תוריד אותו (יש אותו בהרבה מקומות ברשת להורדה חינם - כשמו)
    להרחבת הידע:
    לכל פורמט ברקוד י(code128 3of9 ועוד הרבה) יש כללי התנהגות מותוכנתים משלו
    הוי אומר שכדי שהברקוד לאחר סריקה יחזיר את הערך:1234
    יש לזה נוסחה ולא סתם כותבים 1234 (ובשביל זה יש תוכנות מיוחדות)

    ברקוד 3of9 הוא הקל והפשוט מבין כולם
    יש לתת לו את התו כוכבית (*) (כמובן שזה לא נראה כוכבית אלה זה חלק מהברקוד) לפני ואחרי הספרות.

    החיסרון שלו:
    ככל שיש יותר תוים בתוצאה כך יגדל הברקוד (כמו כל מילה ארוכה)
    ניתן לזיוף בקלות (חשוב לאלו שזה חשוב להם)