מנת קינוח עסיסי וטעימה
תבנית A4, בינונית
15-20 מנות, תלוי בגודל
לבראוניז:
4 ביצים
1 ו 1/4 כוסות קמח
1/2 כוס אגוזי לוז טחונים
1 כוס שמן
1 כוס קקאו
1 ו 3/4 כוסו סוכר [אפשר להפחית מעט, אבל לטעום שלא מר]
1 כפית אבקת אפיה
לציפוי:
125 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות קרם נוגט, או אבקת נוגט
לקישוט:
קרוקנט אגוזי לוז
גליליות במילוי קרם אגוזי לוז [פרווה]
הכנה:
מערבבים במיקסר את רכיבי הבראוניז.
משטחים בתבנית בינונית מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות 30 דקות. העוגה צריכה להיות יציבה אבל לא ממש יבשה וקשה.
מקררים את העוגה. מקפיאים חלקית
פורסים כשהעוגה חצי קפואה למלבנים בגודל הרצוי.
אני הורדתי קצוות ופרסתי ל 15 מלבנים 3X5
מכינים ציפוי:
ממיסים יחד את רכיבי הציפוי.
תופסים מלבן בראוניז וטובלים את צידו העליון.
הופכים ומניחים על השיש/משטח עבודה
מפזרם קרוקנט על בערך 1/2 מלבן
מצמידים גלילית באלכסון
תבנית A4, בינונית
15-20 מנות, תלוי בגודל
לבראוניז:
4 ביצים
1 ו 1/4 כוסות קמח
1/2 כוס אגוזי לוז טחונים
1 כוס שמן
1 כוס קקאו
1 ו 3/4 כוסו סוכר [אפשר להפחית מעט, אבל לטעום שלא מר]
1 כפית אבקת אפיה
לציפוי:
125 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות קרם נוגט, או אבקת נוגט
לקישוט:
קרוקנט אגוזי לוז
גליליות במילוי קרם אגוזי לוז [פרווה]
הכנה:
מערבבים במיקסר את רכיבי הבראוניז.
משטחים בתבנית בינונית מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות 30 דקות. העוגה צריכה להיות יציבה אבל לא ממש יבשה וקשה.
מקררים את העוגה. מקפיאים חלקית
פורסים כשהעוגה חצי קפואה למלבנים בגודל הרצוי.
אני הורדתי קצוות ופרסתי ל 15 מלבנים 3X5
מכינים ציפוי:
ממיסים יחד את רכיבי הציפוי.
תופסים מלבן בראוניז וטובלים את צידו העליון.
הופכים ומניחים על השיש/משטח עבודה
מפזרם קרוקנט על בערך 1/2 מלבן
מצמידים גלילית באלכסון
נערך לאחרונה ב: