קינוחים בראוניז אגוזי לוז---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנת קינוח עסיסי וטעימה
IMG_4826_800x449.jpg



תבנית A4, בינונית
15-20 מנות, תלוי בגודל

לבראוניז:
4 ביצים
1 ו 1/4 כוסות קמח
1/2 כוס אגוזי לוז טחונים
1 כוס שמן
1 כוס קקאו
1 ו 3/4 כוסו סוכר [אפשר להפחית מעט, אבל לטעום שלא מר]
1 כפית אבקת אפיה

לציפוי:
125 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות קרם נוגט, או אבקת נוגט

לקישוט:
קרוקנט אגוזי לוז
גליליות במילוי קרם אגוזי לוז [פרווה]


הכנה:
מערבבים במיקסר את רכיבי הבראוניז.
משטחים בתבנית בינונית מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות 30 דקות. העוגה צריכה להיות יציבה אבל לא ממש יבשה וקשה.

מקררים את העוגה. מקפיאים חלקית
פורסים כשהעוגה חצי קפואה למלבנים בגודל הרצוי.
אני הורדתי קצוות ופרסתי ל 15 מלבנים 3X5

מכינים ציפוי:
ממיסים יחד את רכיבי הציפוי.
תופסים מלבן בראוניז וטובלים את צידו העליון.
הופכים ומניחים על השיש/משטח עבודה

מפזרם קרוקנט על בערך 1/2 מלבן
מצמידים גלילית באלכסון


IMG_4825_800x449.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

לאהמ

משתמש פעיל
נראה משגע,מתי יהיה מתכון(רוצה לדעת אם לחכות לזה או שכבר יהיה לשבת הבאה...)
 

in the focus

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מגרה ביותר!!!!
נשמח למתקון בהקדם
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

יוכיש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סליחה על ההקפצה אבל הייתי חייבת
נתקעתי ברגע אחרון לפני שבע ברכות עם כמות לא מספיקה של סופלה, חיפשתי משהו קל ועשיתי את הנ"ל
זה יצא מהמם, גם טעים וגם יפה, משהו חדש שעוד לא כ"כ רואים
אנשים העדיפו את הבראוניז מאשר הסופלה, זה יותר קליל.
עשיתי בלי הגלילית
 

קבצים מצורפים

  • IMG_2483.JPG
    IMG_2483.JPG
    2.4 MB · צפיות: 68

בתיה890

משתמש רשום
מנת קינוח עסיסי וטעימה
צפה בקובץ המצורף 1287540


תבנית A4, בינונית
15-20 מנות, תלוי בגודל

לבראוניז:
4 ביצים
1 ו 1/4 כוסות קמח
1/2 כוס אגוזי לוז טחונים
1 כוס שמן
1 כוס קקאו
1 ו 3/4 כוסו סוכר [אפשר להפחית מעט, אבל לטעום שלא מר]
1 כפית אבקת אפיה

לציפוי:
125 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות קרם נוגט, או אבקת נוגט

לקישוט:
קרוקנט אגוזי לוז
גליליות במילוי קרם אגוזי לוז [פרווה]


הכנה:
מערבבים במיקסר את רכיבי הבראוניז.
משטחים בתבנית בינונית מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות 30 דקות. העוגה צריכה להיות יציבה אבל לא ממש יבשה וקשה.

מקררים את העוגה. מקפיאים חלקית
פורסים כשהעוגה חצי קפואה למלבנים בגודל הרצוי.
אני הורדתי קצוות ופרסתי ל 15 מלבנים 3X5

מכינים ציפוי:
ממיסים יחד את רכיבי הציפוי.
תופסים מלבן בראוניז וטובלים את צידו העליון.
הופכים ומניחים על השיש/משטח עבודה

מפזרם קרוקנט על בערך 1/2 מלבן
מצמידים גלילית באלכסון


צפה בקובץ המצורף 1287733
מנת קינוח עסיסי וטעימה
צפה בקובץ המצורף 1287540


תבנית A4, בינונית
15-20 מנות, תלוי בגודל

לבראוניז:
4 ביצים
1 ו 1/4 כוסות קמח
1/2 כוס אגוזי לוז טחונים
1 כוס שמן
1 כוס קקאו
1 ו 3/4 כוסו סוכר [אפשר להפחית מעט, אבל לטעום שלא מר]
1 כפית אבקת אפיה

לציפוי:
125 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות קרם נוגט, או אבקת נוגט

לקישוט:
קרוקנט אגוזי לוז
גליליות במילוי קרם אגוזי לוז [פרווה]


הכנה:
מערבבים במיקסר את רכיבי הבראוניז.
משטחים בתבנית בינונית מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות 30 דקות. העוגה צריכה להיות יציבה אבל לא ממש יבשה וקשה.

מקררים את העוגה. מקפיאים חלקית
פורסים כשהעוגה חצי קפואה למלבנים בגודל הרצוי.
אני הורדתי קצוות ופרסתי ל 15 מלבנים 3X5

מכינים ציפוי:
ממיסים יחד את רכיבי הציפוי.
תופסים מלבן בראוניז וטובלים את צידו העליון.
הופכים ומניחים על השיש/משטח עבודה

מפזרם קרוקנט על בערך 1/2 מלבן
מצמידים גלילית באלכסון


צפה בקובץ המצורף 1287733
למה שלא לשפוך את הציפוי מעל כל העוגה, להקפיא ולחתוך? למה צריך לטבול חתיכה חתיכה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
למה שלא לשפוך את הציפוי מעל כל העוגה, להקפיא ולחתוך? למה צריך לטבול חתיכה חתיכה?
מכיון שאז זה יראה עוגה.
הרעיון הוא שהציפוי זולג גם לצדדים.

אפשר להכין כמו שכתבת אבל זה פחות נראה ומרגיש קינוח. למרות שלמעשה זה די אותו דבר.
גם גליליות אי אפשר לשים מראש באופן שאת כתבת וכן לא לפר את האגוזים כי הם לא אמורים לכסות את כל המנה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה