בקשת מתכון לעוגיות מיני Black and White

sari5659

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אשמח לקבל ממי שיש מתכון עבור עוגיות אלו שבתמונה
תודה מראש
עוגיות מיני שחור לבן.PNG
 

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
את יודעת אולי מה מרכיב אותן?
לי זה נראה בסקוויט...
 

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנה מתורגם:
רכיבים

לעוגיות
1 1/4 כוסות קמח לכל מטרה
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1/3 כוס חלב מזועזע היטב
1/2 כפית וניל
1/3 כוס (5 1/3 כפות) חמאה ללא מלח, מרוכך
1/2 כוס סוכר מגורען
ביצה 1 גדולה
עבור icings
1 1/2 כוסות ממתקים סוכר
1 כף סירופ תירס קל
2 כפיות מיץ לימון טרי
1/4 כפית וניל
1 עד 2 כפות מים
1/4 כוס אבקת קקאו תהליך לא הולנדית
הכל נראה פה יחסית מובן - החלב המזועזע...אולי הכוונה לחלב משוקשק??...

הכנה

תכין עוגיות:
מחממים תנור ל 350 מעלות.
מקציפים יחד קמח, סודה לשתיה ומלח בקערה. מערבבים יחד חלב וניל בכוס.
מקציפים יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד חיוור ורכות, בערך 3 דקות, ואז מוסיפים ביצים, מכים עד לשלב היטב. מערבבים בתערובת קמח וחלב חמאה לסירוגין בקבוצות במהירות נמוכה (מגרדים בצד הקערה מדי פעם), מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים עד חלקה.
כפית 1/4 כוסות של הבלילה על 2 ס"מ בנפרד על גבי גיליון אפייה חמאה גדול. אופים באמצע התנור עד צמרות נפוחות וזהוב חיוור, ועוגיות קופצים בחזרה כאשר נגע, 15 עד 17 דקות. מעבירים עם מרית מתכת למעמד וצינה (כדי להתקרר במהירות), בערך 5 דקות.
הפוך iceings בעוד צ 'ילי עוגיות:
מערבבים יחד ממתקים סוכר, סירופ תירס, מיץ לימון, וניל, 1 כף מים בקערה קטנה עד חלקה. מעבירים מחצית הדובדבן לקערה אחרת ומערבבים בקקאו, מוסיפים עוד מים, 1/2 כפית בכל פעם, לרזה באותה עקביות כמו הדובדבן הלבן.
עוגיות קרח:
הפוך עוגיות הצדדים שטוח למעלה, ולאחר מכן להפיץ לבן הדובדבן מעל מחצית של כל שוקולד מעל חצי השני.

הערה:
• אם אתה יכול לסבול את ההמתנה, עוגיות טעם טוב יותר אם מקורר מבלי להיות צונן.

בהצלחה - מעניין לראות איך יצאו לך - שתפי אותנו.
 

sari5659

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה , הייתי באמת רוצה לעשות אותם ,
אבל התרגום .....?????
אשמח אם יש משהי שעשתה פעם או שיודעת לומר לי בדיוק איך
כי יש כאן הרבה דברים לא ברורים
באמת תרגום לא לעניין

וגם הייתי רוצה לעשות בפרווה ,
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה , הייתי באמת רוצה לעשות אותם ,
אבל התרגום .....?????
אשמח אם יש משהי שעשתה פעם או שיודעת לומר לי בדיוק איך
כי יש כאן הרבה דברים לא ברורים
באמת תרגום לא לעניין

וגם הייתי רוצה לעשות בפרווה ,
אם לא יהיה מי שיעשה את זה לפני, אז אתרגם לך בעז"ה במוצ"ש.
 

פרוגיוזרית

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני עשיתי כמה וכמה פעמים.
יש לי את המתכון בספר "העוגיות של מרתה סטיוארט" ((הספר בעברית :)).
הן טעימות נורא!
בע"ה אעתיק לך את המתכון מהספר במוצאי שבת.
מה שכן, המתכון חלבי.
אז אם זה לא רלוונטי בחלבי, תגידי, ולא אעלה :)
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

20 מנות/יחידות: כ- 20 עוגיות.
אופן הכנת המתכון
1. ללוש היטב קמח, אבקת אפייה, ביצים, מחמאה, 3/4 כוס סוכר וסוכר וניל לבצק חלק.
2. לחלק את הבצק לשני חלקים שווים.
3. להוסיף לחלק אחד את הקקאו והרום ו- 1/4 כוס הסוכר הנותר וללוש היטב.
4. לרדד בנפרד כל חלק של בצק לעלה.
5. להניח את העלה החום על העלה הלבן (או להיפך - הלבן על החום) ולגלגל ביחד.
6. לחתוך את גליל הבצק לפרוסות בעובי כחצי ס"מ ולהניח על תבנית אפייה.
7. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
8. בתיאבון (:
 

פרוגיוזרית

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
20 מנות/יחידות: כ- 20 עוגיות.
אופן הכנת המתכון
1. ללוש היטב קמח, אבקת אפייה, ביצים, מחמאה, 3/4 כוס סוכר וסוכר וניל לבצק חלק.
2. לחלק את הבצק לשני חלקים שווים.
3. להוסיף לחלק אחד את הקקאו והרום ו- 1/4 כוס הסוכר הנותר וללוש היטב.
4. לרדד בנפרד כל חלק של בצק לעלה.
5. להניח את העלה החום על העלה הלבן (או להיפך - הלבן על החום) ולגלגל ביחד.
6. לחתוך את גליל הבצק לפרוסות בעובי כחצי ס"מ ולהניח על תבנית אפייה.
7. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
8. בתיאבון (:
זה לא זה.
העוגיות המדוברות הן במרקם עוגתי, לא פריך. והצבע שחור לבן הוא מהציפוי, העוגיה כולה בהירה.
 

קופצנית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
שימו לב רק שבמתכון הראשון- שתורגם באדיבות גוגל
כתוב חממו תנור ל350 מעלות
זה לא מעלות צלסיוס...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
שימו לב רק שבמתכון הראשון- שתורגם באדיבות גוגל
כתוב חממו תנור ל350 מעלות
זה לא מעלות צלסיוס...
זה פרנהייט. 180 מעלות צלזיוס או ליתר דיוק 176.666666666 מעלות צלזיוס
 

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אני עשיתי כמה וכמה פעמים.
יש לי את המתכון בספר "העוגיות של מרתה סטיוארט" ((הספר בעברית :)).
הן טעימות נורא!
בע"ה אעתיק לך את המתכון מהספר במוצאי שבת.
מה שכן, המתכון חלבי.
אז אם זה לא רלוונטי בחלבי, תגידי, ולא אעלה :)
אולי בקר תוכל להעלות מתכון?
תודה מראש!
 

sari5659

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מצאתי אותו , אבל מה איך אני מחליפה כדי לעשות אותו פרווה
תודה


עוגיות בלאק אנד ווייט כפולות

כמות: 9-10 עוגיות גדולות, כלומר כאלה שהן בקוטר של 9 ס"מ לפני האפיה, וכ-11 ס"מ אחריה

מצרכים:
150 ג' (3/4 כוס) סוכר לבן
100 ג' חמאה רכה
2 ביצים גדולות, בטמפרטורת החדר
180 מ"ל (3/4 כוס) רוויון
1/2 כפית תמצית וניל
280 ג' (2 כוסות) קמח לבן
70 ג' (1/2 כוס) קורנפלור
1/4 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית אבקת נס קפה (לא חובה)

לציפוי הלבן
210 ג' (1/2 1 כוסות) אבקת סוכר
2-4 כפות חלב (אני השתמשתי בארבע, אבל על כמות מעט גדולה יותר של סוכר. יש מצב ששלוש כפות יספיקו)

לציפוי השחור
40 ג' שוקולד מומס
1 כף חלב
2-3 כפיות אבקת קקאו

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.
2. מניחים סוכר וחמאה בקערת המיקסר. מחברים וו גיטרה ומקרימים היטב על מהירות בינונית-גבוהה, משהו כמו שתיים-שלוש דקות.
3. מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה.
4. עוצרים את פעילות המיקסר, ומנקים את דפנות ותחתית הקערה. מוסיפים רוויון ווניל. מערבבים היטב עד להיטמעות.
5. בינתיים מערבבים בקערה נפרדת קמח, קורנפלור, אבקת אפיה, מלח וקפה.
6. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים חומרים יבשים תוך כדי ערבוב, בהדרגה - שלוש-ארבע הוספות. ממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה אחידה.
7. מניחים חותכן עגול/רינג בגודל הרצוי (9 ס"מ במקרה שלי) בתבנית ומניחים בתוכו שתיים-שלוש כפות בלילה. משטחים את הבלילה בתוך החותכן בעזרת לקקן/פלטה/כפית, עד לקבלת עיגול.
8. מרימים את החותכן, מניחים במקום פנוי בתבנית וממשיכים ליצור עיגול נוסף. ממשיכים כך עם שאר הבלילה - לי נכנסו ארבע עוגיות בכל תבנית.
9. אופים 15-18 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בחלקן העליון. מצננים מספר דקות בתבנית והופכים על רשת לטובת צינון מלא.
10. להכנת הציפוי: מערבבים אבקת סוכר וחלב בקערה. מוסיפים מספיק חלב על מנת לקבל תערובת חלקה וניתנת למריחה. כדאי להוסיף בזהירות ולהרבב היטב לאחר כל כף - אם מוסיפים יותר מדי חלב, הציפוי הופך נוזלי מדי וקשה למרוח אותו. כמובן שאפשר להוסיף עוד קצת סוכר, אבל באמת שהוא כבר מתוק מספיק.
11. מורחים את הציפוי על חצי מכל עוגיה הפוכה (כך שהחלק העליון כלפי מעלה! בעזרת לקקן/פלטה. לגבי איך שומרים שזה באמת יהיה ישר וזה - אני הנחתי חתיכה של נייר אפיה על חצי עוגיה, וציפיתי עד אליה, וקצת גם מעליה. אתם יודעים, כמו כשצובעים קיר
12. לאחר שכל העוגיות צופו בציפוי הלבן, מוסיפים אליו שוקולד מומס, חלב וקקאו (החלב עוזר לדלל טיפה את התערובת שהופכת מאד סמיכה לאחר הוספת השוקולד, והקקאו מכהה אותה קצת וגם מגבש אותה טיפה בחזרה, אם החלב דילל מדי) - אם המרקם של הציפוי נוח למריחה, מסתפקים בשתי כפיות קקאו. אחרת מוסיפים את הכפית השלישית,
13. מצפים את חציה השני של כל עוגיה - נזהרים לא "ללכלך" את הצד הלבן בשוקולד. אם הציפוי הספיק להתקשות בינתיים, אפשר להניח על הצד הלבן של העוגיה ריבוע של נייר אפיה,
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה