בצק פילו

  • פותח הנושא stst
  • פורסם בתאריך

stst

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה ניתן לעשות עם בצק פילו?
הבו רעיונות
תודה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אגרול במגוון מילויים
סיגרים במגוון מילויים
בורקס פריך במגוון מילויים
קערות למילוי
שקי בצק פילו ממולאים במגוון מילויים
שטרודל
מאפים ממלואים
בקלאווה
שושנים עם תפוחי עץ/פסטרמה
פשטידות על בסיס פילו
"סוכריות" פילו ממולאות במגוון מילויים
קינוחים עם פילו ממותק מעל


לא חסר....
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מה ההבדל בין אגרול לסיגר?
בטח יש הבדל.
אגרול הוא רחב יותר עם יותר מיליו
הסיגר הרבה יותר דק.
באגרול יש קצת יותר בצק מבסיגר.
זה לא אותו דבר.

דומה, אבל שונה
ובגלל כמות הבצק והמילוי גם אם נמלא אותם ב-2 דברים זהים, נקבל טעמים קצת שונים

עניין של שם יוקרתי יותר.
זהו שלא.
נראה לי שהסיגרים זה רק בצורה של סיגר, והאגרול זה משולש, לא?
לא. שתיהם גליליים
 

תהילהמור

משתמש מקצוען
מאוד טעים ומוצלח:
לטגן בצל ולהוסיף קוביות קטנטנות של גזר, לאדות עד שמתרכך,
להוסיף קוביות חזה עוף, פטריות (אם רוצים), שומשום, ורוטב סויה/צ'ילי חריף (אם אוהבים חריף)
למלא את הבצק כמו אגרול ולאפות
להגיש לצד רוטב מתקתק.
 

ורדוש

משתמש פעיל
האשכול הזה ממש במקומו.
נשארו לי 3 חבילות של בצק פילו!!!

העני, תודה על המתכונים!
מדהימה כתמיד!

אשמח לקבל מתכונים ל:
אגרול במגוון מילויים
סיגרים במגוון מילויים
בורקס פריך במגוון מילויים
קערות למילוי
שטרודל
מאפים ממלואים
שושנים עם פסטרמה
פשטידות על בסיס פילו

עדיפות למתכונים קלים וקצרים, כיאות לער"פ...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מאוד טעים ומוצלח:
לטגן בצל ולהוסיף קוביות קטנטנות של גזר, לאדות עד שמתרכך,
להוסיף קוביות חזה עוף, פטריות (אם רוצים), שומשום, ורוטב סויה/צ'ילי חריף (אם אוהבים חריף)
למלא את הבצק כמו אגרול ולאפות
להגיש לצד רוטב מתקתק.
כדאי להוסיף נבטים סיניים. מקפיץ את המנה ברמה. מוסיפים רק לקראת סוף ההקפצה כדי שישארו קצת פריכים
 

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
להכין קעריות
ולמלא לילדים ליוםיום במילוי תירס אפונה
וגזר ברוטב אדום מרסק ועיגולי נקניקיות
כנ"ל עם קציצות בשריות

קעריות במילוי כבד

אפשר למלא במילוי מתוק ממרח שוקולד ולסגור למשולשים

למלא בכרוב מאודה ובצל מטוגן-למלא לפני האפיה ולגלגל

מילוי פירה
פטריות מטוגנות ובצל

מקווה שיצא ברור השתדלתי לקצר.......
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מילוי קל וטעים:
לערבב
קופ' שימורי סלט טונה+שימורי טונה במים/בשמן-מסונן,
למרוח ולגלגל, ולאפות
 

כרמלית בננה

משתמש פעיל
אין לי נסיון עם פילו בכלל,
אך לפי מה שקראתי ,ההבדל בינו לבין בצק עלים(חוץ מהבריאות כמובן)
זה שהבצק עלים נאפה זמן ארוך יותר ולכן ניתן למלאות אותו בדברים לא מבושלים : בשר טחון ,ירקות חיים.
ואילו בבצק פילו המילוי חייב להיות מבושל מפני זמן האפיה הקצר
האם זה נכון?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה