@shira bira
קודם כל תודה על המתכון המוצלח והחגיגי,
הכנתי אותו בפסח שעבר (קורונה),
ועכשיו שוב לכבוד שבת קודש-שביעי של פסח.
אמנם דורש הכנה בתשומת לב אבל שווה, טעים ומיוחד מאד.
אני רוצה להגיש אותו בשבת בבוקר, זאת אומרת שהוא יהיה ה'חמין'.
איך את מציעה לי להשאיר אותו על הפלטה?
ישירות עליה אני חוששת שהבצלים שבתחתית ייחרכו.
להוסיף מים נראה לי לא כדאי כי גם הם לא יצליחו לחלחל עד למטה (הכנתי בסיר לא רחב במיוחד כך שיש לי קומות של בצלים), וגם הם יטפילו את טעם הרוטב.
אולי על כדורי נייר כסף שיחצצו בין הפלטה לבין הסיר, ובכך עדיין יישמר חום אבל לא מידי? זה לא יחמיץ (עגבניות רגישות)?
אשמח לשמוע עצה.
תודה רבה ומועדים לשמחה.
קודם כל תודה על המתכון המוצלח והחגיגי,
הכנתי אותו בפסח שעבר (קורונה),
ועכשיו שוב לכבוד שבת קודש-שביעי של פסח.
אמנם דורש הכנה בתשומת לב אבל שווה, טעים ומיוחד מאד.
אני רוצה להגיש אותו בשבת בבוקר, זאת אומרת שהוא יהיה ה'חמין'.
איך את מציעה לי להשאיר אותו על הפלטה?
ישירות עליה אני חוששת שהבצלים שבתחתית ייחרכו.
להוסיף מים נראה לי לא כדאי כי גם הם לא יצליחו לחלחל עד למטה (הכנתי בסיר לא רחב במיוחד כך שיש לי קומות של בצלים), וגם הם יטפילו את טעם הרוטב.
אולי על כדורי נייר כסף שיחצצו בין הפלטה לבין הסיר, ובכך עדיין יישמר חום אבל לא מידי? זה לא יחמיץ (עגבניות רגישות)?
אשמח לשמוע עצה.
תודה רבה ומועדים לשמחה.