אני לא תומך במה שאני כותב עכשיו, אבל כל זה בהנחה שציפוי לכדור בקוטר קילומטר נדרש להיות באותו עובי של כדור של סנטימטר. אך אם זה לא כך, וכל אלפי הטונות המתולעות לא יכולות להיסגר בציפוי דק כזה של שוקולד אלא צריך לעבות אותו כי הוא ה"מעמיד", אז החישוב משתנה.מסקנה - עדיף להכין כדורים גדולים ככל האפשר. ואולי ללוש את כל האורז המתולע לכדור אחד ענק בקוטר של קילומטר שלם, כך יידרש הכי פחות חלב לציפוי.
בכל מקרה, נראה שבין כדורי ס"מ 1 ל-2 לא נדרש הבדל בעובי הציפוי.