עוגות/עוגיות במה נמלא אותה??

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מכינה עוגת מספרים לבת מצוה של אחיינית יקרה.
הבקשה שלה - קישוט במקרונים. הלכה הילדה, קנתה והביאה לי מקרונים בצבע ורוד זורח, אבל הם ללא מילוי.
מה עדיף למלא בפנים - ממרח פסק זמן, או פשוט מהקצפת של העוגה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מה עדיף למלא בפנים - ממרח פסק זמן, או פשוט מהקצפת של העוגה?
לדעתי בקצפת של העוגה.
ספציפית אני אוהבת מקרונים עם מילוי בעל נוכחות,
אבל כאן זה גם ישתלב לך טוב יותר בצבע.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני מכינה עוגת מספרים לבת מצוה של אחיינית יקרה.
הבקשה שלה - קישוט במקרונים. הלכה הילדה, קנתה והביאה לי מקרונים בצבע ורוד זורח, אבל הם ללא מילוי.
מה עדיף למלא בפנים - ממרח פסק זמן, או פשוט מהקצפת של העוגה?
אפשר גם גנאש שוקולד לבן.
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הענין הוא חוסר זמן.
לכן הלכתי על אופציות שלא דורשות ממני עוד הכנה\ שטיפת כלים,
אלא ממה שכבר יש.
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
משתפת בתוצאה.
מילאתי בקצפת כי התעצלתי להכין גנאש במיוחד
image-20200121_143824.jpg
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יצא לך מהמם!!!
הקצפת חלבית או פרווה?
ומה החומרים?
תודהה!!
העוגה חלבית עם חמאה ואבקת שקדים, ממש טעים.
הקצפת פרווה לצערי, בהתאם לדרישת כלת השמחה
על איזה עוד חומרים את רוצה לדעת?
 

sr design

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
העוגה חלבית עם חמאה ואבקת שקדים, ממש טעים.
הקצפת פרווה לצערי, בהתאם לדרישת כלת השמחה
על איזה עוד חומרים את רוצה לדעת?

יש מצב למתכון של העוגה?זה סוג בצק פריך נכון?
רציתי לדעת איך עושים מקצפת חלבית שתהיה מספיק עמידה לזילוף כמו הפרווה,
משום מה היא תמיד נופלת לי באיזשהו שלב,
תודה!!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איך עושים מקצפת חלבית שתהיה מספיק עמידה לזילוף כמו הפרווה,
להוסיף בהקצפה שתי כפות גדושות פודינג וניל לכל מיכל קצפת של 250 מ"ל.
עוד אפשרות משובחת ויקרה בהרבה היא לקפל גבינת מסקרפונה לקצפת.
 

sr design

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ממש לא כדאי להוסיף חלב. הוא פוגם ביציבות ובמרקם החלק.
אוקי זה מה אמרו לי פעם וכנראה שזה מה שגרם לנפילה,
איזה כיף שיש את מי לשאול:)
והפודינג לפני ההקצפה או כמה דק' אחרי?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אוקי זה מה אמרו לי פעם וכנראה שזה מה שגרם לנפילה,
איזה כיף שיש את מי לשאול:)
והפודינג לפני ההקצפה או כמה דק' אחרי?
כשמכינים קצפת לעוגה רגילה אפשר להוסיף חלב אבל בעוגת ויטרינה זה לא מומלץ.
את הפודינג אני מוסיפה בהדרגה אחרי 30 שניות הקצפה בערך.
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
השתמשתי במתכון הזה של @קלרינט
ומצטרפת להמלצה של @shira bira
לגבי הפודינג וניל, הוא מייצב מצוין קצפת חלבית
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  14  פעמים

לוח מודעות

למעלה