B banana משתמש פעיל צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 21/1/16 #1 מי מכיר? והעיקר שיהיה מוכר במשרד החינוך. תודה רבה
ס סמינר דוד משתמש מקצוען 22/1/16 #4 02-5457400 ויש עוד בית ספר מיוחד ומקצועי של סוניה סודרי. שוה לך להתייעץ אתה. נראה לי שהטלפון שלה הוא - 0548451521
02-5457400 ויש עוד בית ספר מיוחד ומקצועי של סוניה סודרי. שוה לך להתייעץ אתה. נראה לי שהטלפון שלה הוא - 0548451521
B banana משתמש פעיל צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 22/1/16 #5 את בעצמך למדת שם? או בכל מקום אחר? תודה
ס סמינר דוד משתמש מקצוען 22/1/16 #6 הבת שלי למדה בשבילי בית יעקב, וסודרי לימדה שם. היום היא פתחה בית ספר. וכדאי להתיעץ אתה. גם אם לא תלמדי אצלה. היא מכירה את כל המוסדות החרדים שמלמדים דרמה. אם היא לא תענה לך בטלפון הזה, אחפש לך אותו בדרך אחרת. או אם תרצי מידע נוסף, שאוכל לתת, אשמח לתת. בהצלחה רבה רבה!
הבת שלי למדה בשבילי בית יעקב, וסודרי לימדה שם. היום היא פתחה בית ספר. וכדאי להתיעץ אתה. גם אם לא תלמדי אצלה. היא מכירה את כל המוסדות החרדים שמלמדים דרמה. אם היא לא תענה לך בטלפון הזה, אחפש לך אותו בדרך אחרת. או אם תרצי מידע נוסף, שאוכל לתת, אשמח לתת. בהצלחה רבה רבה!
E Efratush משתמש רשום 22/1/16 #7 שבילי בית יעקב ברמה מאוד גבוהה. לפי מה שאני יודעת זה הסמינר היחיד שהכניס לימודי משחק מוכרים במשרד החינוך. חברה מאוד טובה שלי לומדת שם, (והיא למדה משחק בכמה מקומות די נחשבים) והיא מאוד מרוצה מהרמה ומהכל.
שבילי בית יעקב ברמה מאוד גבוהה. לפי מה שאני יודעת זה הסמינר היחיד שהכניס לימודי משחק מוכרים במשרד החינוך. חברה מאוד טובה שלי לומדת שם, (והיא למדה משחק בכמה מקומות די נחשבים) והיא מאוד מרוצה מהרמה ומהכל.
ש שיר פורום משתמש פעיל 28/5/19 #9 נכתב ע"י Ps: שלום, למשהי יש את כתובת האימייל של סוניה סודרי? אשמח לקבל לחץ כדי להרחיב... @Ps המייל של הבית ספר: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י Ps: שלום, למשהי יש את כתובת האימייל של סוניה סודרי? אשמח לקבל לחץ כדי להרחיב... @Ps המייל של הבית ספר: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>