חלבי ארטיק פירות חלומי במתיקות מעודנת! וואוווווווו ממכר ברמות

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
ארטיק פירות חלומייייייי
מתאפקת לא לקחת עוד אחד מהמקפיא...:p

עד היום הייתי עושה בלי מתכון, שמה בשייקר מה שיש וטוחנת...
עד שהגעתי למתכון המדוייק והמדהים הזה
עם שוקולד חלבי וסוכר וניל שממש משדרגים את הטעם

ארטיקים.PNG


אז קדימה
למתכון>>>


250 ג' תותים קפואים
150 ג' פירות קפואים שונים (קיווי, מנגו, שזיף, ענבים, פסיפלורה)
50 ג' שוקולד
יוגורט תות
2 שקיות סוכר וניל


1.PNG

שוקלים 250 ג' תותים
מוסיפים עוד 150 ג' פירות שאוהבים
אני שמתי שזיפים מנגו וענבים קפואים
מעבירים לשייקר
ומכניסים חצי עד שלושת רבעי גביע יוגורט תות
2.PNG

3.PNG
והופ
מפעילים את השייקר לערבול ראשוני

אם לא כל הפירות נכנסו לנגלה הראשונה מוסיפים אותם לאחר הערבול הראשוני

4.PNG
מוסיפים את השוקולד
וממשיכים לטחון עד שמתקבלת עיסה לא מידי חלקה

כמובן איך שאוהבים:)
אני אישתי כן אוהבת שהשוקלד מורגש
ולכן לא טוחנת עד הסוף

זהו,
5.PNG

שופכים לתבנית ארטיקים
ומכניסים להקפאה עמוקה
6.PNG
שומרים בקירור את מה שנותר
(לא יותר מיום)

אחרי שעתיים בהקפאה כבר הוצאתי אותם והמשכתי לנגלה הבאה.
יצאו סה"כ 10 ארטיקים טעימים בטירוףףף

גם כאן ממליצה להכפיל כמויות:)

בהצלחה
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0219 copy.jpg
    5.5 MB · צפיות: 60

אסתר פ

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
איזה תמונות מגרות ואסטטיות!
יכולה לומר אולי כמויות לפי כוס או משהו
אין לי משקל מטבח
 

hilasg

משתמש פעיל
ארטיק פירות חלומייייייי
מתאפקת לא לקחת עוד אחד מהמקפיא...:p

עד היום הייתי עושה בלי מתכון, שמה בשייקר מה שיש וטוחנת...
עד שהגעתי למתכון המדוייק והמדהים הזה
עם שוקולד חלבי וסוכר וניל שממש משדרגים את הטעם

צפה בקובץ המצורף 1445040


אז קדימה
למתכון>>>


250 ג' תותים קפואים
150 ג' פירות קפואים שונים (קיווי, מנגו, שזיף, ענבים, פסיפלורה)
50 ג' שוקולד
יוגורט תות
2 שקיות סוכר וניל


צפה בקובץ המצורף 1445042

שוקלים 250 ג' תותים
מוסיפים עוד 150 ג' פירות שאוהבים
אני שמתי שזיפים מנגו וענבים קפואים
מעבירים לשייקר
ומכניסים חצי עד שלושת רבעי גביע יוגורט תות
צפה בקובץ המצורף 1445043

צפה בקובץ המצורף 1445044
והופ
מפעילים את השייקר לערבול ראשוני

אם לא כל הפירות נכנסו לנגלה הראשונה מוסיפים אותם לאחר הערבול הראשוני

צפה בקובץ המצורף 1445046
מוסיפים את השוקולד
וממשיכים לטחון עד שמתקבלת עיסה לא מידי חלקה

כמובן איך שאוהבים:)
אני אישתי כן אוהבת שהשוקלד מורגש
ולכן לא טוחנת עד הסוף

זהו,
צפה בקובץ המצורף 1445047

שופכים לתבנית ארטיקים
ומכניסים להקפאה עמוקה
צפה בקובץ המצורף 1445048
שומרים בקירור את מה שנותר
(לא יותר מיום)

אחרי שעתיים בהקפאה כבר הוצאתי אותם והמשכתי לנגלה הבאה.
יצאו סה"כ 10 ארטיקים טעימים בטירוףףף

גם כאן ממליצה להכפיל כמויות:)

בהצלחה
אפשר בלי השוקולד?
 

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
מהיכן התבניות?
יש לי כאילו שפעם הזמנתי משיין והן מעולות אך הקישור נעלם לי ומעוניינת לקנות עוד
תודה
אאההה ואני ממש נהנת מהמתכונים שלך!
 

משתמש משודרג

משתמש מקצוען
נראה טעים ממש.
לגיוון אפשר להוסיף: קוקוס מקורמל/ מספר עוגיות(אוראו/לוטוס)/ חלווה וכו'
 

סול נואר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
מהיכן התבניות?
יש לי כאילו שפעם הזמנתי משיין והן מעולות אך הקישור נעלם לי ומעוניינת לקנות עוד
תודה
אאההה ואני ממש נהנת מהמתכונים שלך!
ומשם תגיעי לדוגמאות נוספות, בהצלחה
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איך אפשר להמיר את הארטיק לפרווה?
 

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי

saryk

משתמש מקצוען
אם אכן אפשר פרווה אז ממש מענין לנסות!
יכולה גם לצרף תמונה של היוגורט ?
יילך לדעתך עם תותים לבד?
 

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עשיתי את זה עם יוגורט כזה >>>
small.jpg


לגבי תותים לבד
לדעתי לא יילך
צריך חומר שייתן מרקם טוב ולא רק פירות קפואים
 

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
ודאי שלא...
התכוונתי לתותים בלבד במקום הפירות הנוספים שהוספת.
חח
טוב
לדעתי יכול לצאת מהמם
טעם נוכחי של תותים אבל ממש טעיםםםם
(אם יש לך אפילו פירות לא קפואים את יכולה לשים, ענבים או שזיפים ווכ)

משהי ניסתה עם שוקולד מריר?

את הפרווה עשיתי עם מריר
אבל ממש לא הרבה קוביות
של ישתלט על הטעם
 

אסתר פ

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
איך עושים שייק טוב?
יש לי תותים אננס מנגו ובננה קפואים
מה להוסיף?
 

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
מנוי פרימיום
חח
טוב
לדעתי יכול לצאת מהמם
טעם נוכחי של תותים אבל ממש טעיםםםם
(אם יש לך אפילו פירות לא קפואים את יכולה לשים, ענבים או שזיפים ווכ)



את הפרווה עשיתי עם מריר
אבל ממש לא הרבה קוביות
של ישתלט על הטעם
תודה
רצה לנסות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  34  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה