דרוש מידע אפה משיגים גבינת מסקפורנה

poupee

משתמש פעיל
עימוד ספרים
יש לי מתכון לעוגת גבינה שנראית פצצה עם גבינת מסקפורנה
ניסיתי לחפש ליד הבית לא מצאתי, בעלי עכשיו ברמי לוי והוא מצא שם רק של השף הלבן עם חלב נוכרי
משהיא יודעת אפה אני יכולה למצא עם כשרות נורמלית?? אם יש לי מה לחפש ביש וכאלה??
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש של גד, עד כמה שידוע לי זה ההכשר הכי מהודר למסקרפונה, אבל אם העוגה היא טירמיסו את יכולה בכיף להמיר בנפוליאון בטעם טבעי או אפילו בגבינה רגילה 9%
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר להכין לבד.
לרב מתאים להחליף בגבינת שמנת, רצוי עם אחוזי שומן גבוהים.
 

poupee

משתמש פעיל
עימוד ספרים
משיטוט ברשת ראיתי שאמור להיות של גד אבל לא מצאנו, אני רוצה את זה לעוגת לוטוס וקורנפלקס נראה לך יכול לצאת טוב עם נפוליאון?
 

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
משיטוט ברשת ראיתי שאמור להיות של גד אבל לא מצאנו, אני רוצה את זה לעוגת לוטוס וקורנפלקס נראה לך יכול לצאת טוב עם נפוליאון?
בסניפי אושר עד ובשופרסלים למיניהם יש למצוא את של גד.
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני ראיתי באושר עד.
ובעבר ניסיתי להחליף בגבינת שמנת שהכנתי לבד. לא היה הכי מוצלח
 

תכשיט

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
בימים הקרובים ישווק לחנויות מחדש
קרם מסקפורנה של גד,
(מידיעה).
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ראיתי ביינות ביתן לפני שבועיים שלושה. אם זכור לי נכון, הכשר של רובין.

אני לא מבינה איזו מן עוגה זו, ומה אמור להיות המרקם שלה. הקורנפלס הוא הבסיס והלוטוס ציפוי? באמצע גבינת מסקרפונה? יש תוספת של שמנת להקצפה?
 

אום

משתמש מקצוען
למי שזה רלוונטי
המסקרפונה של גד בהכשר בית יוסף,
שלא כמו רוב המוצרים של גד שבכשרות רובין
 

במבי.

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
אז איך מכינים מסקרפונה לבד בבית בקלי קלות?
יוצקים לסיר או לקערה חסינת חום שמנת מתוקה, ומחממים אותה בעדינות בתוך מחבת מלאה במים חמים.
ממשיכים לבשל את השמנת בעדינות מרובה במשך 15-20 דקות, עד שבועות קטנות ינסו לבעבע ולעלות אל פני השטח.
(אפשר לדייק ולמדוד במדחום 85 מעלות, אבל אם אין לכם זה ממש לא חובה).
חשוב לערבב את השמנת מדי פעם במהלך הבישול, כדי למנוע היווצרות של קרום על פני השטח.
כעת מוסיפים אל סיר השמנת כף של מיץ לימון סחוט טרי,
וממשיכים לבשל בעדינות עד שהתערובת מסמיכה, ועוטפת את הכף הבוחשת.
בניגוד להכנת ריקוטה לא נוצרים בשמנת גושים- היא פשוט מקבלת סמיכות, כמו רוטב עשיר.
לאחר צינון של 20 דקות מעבירים את השמנת בעדינות בעזרת מצקת לתוך מסננת מרופדת היטב בחיתול ומעבירים לקירור ללילה.
בשלב זה השמנת נראית כה נוזלית וקשה להאמין שהיא יכולה להתמצק לכדי גבינת מסקרפונה יציבה,
אבל חכו בסבלנות ותיווכחו בעצמכם...
 

poupee

משתמש פעיל
עימוד ספרים
אני לא מבינה איזו מן עוגה זו, ומה אמור להיות המרקם שלה. הקורנפלס הוא הבסיס והלוטוס ציפוי? באמצע גבינת מסקרפונה? יש תוספת של שמנת להקצפה?[/QUOTE]
הבסיס הוא לוטוס והמילוי מסקפורנה עם שמנת, חלב מרוכז... ובאמצע ישי שכבה של קורנפלקס מעורבב עם ממרח לוטוס ולמעלה ממרח לוטוס וקצת קישוט מהקורנפלקס
 

תכשיט

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
למי שזה רלוונטי
המסקרפונה של גד בהכשר בית יוסף,
שלא כמו רוב המוצרים של גד שבכשרות רובין

אולי כך היה עד היום,
הקרם מסקרפונה החדש שישווק לחנויות
יהיה בהכשר רובין ולא בית יוסף,
 

תכשיט

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מבחינת שיווק אני פחות יודעת,
אבל למיטב ידיעתי זה צריך כבר להיות בחנויות,
 

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אם אני מזהה נכון זו עוגה מהאתר של עוגיו.נט. של נטלי לוין
 
  • תודה
Reactions: bbr

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
הרעיון הוא לקחת גבינה עם אותם אחוזי שומן
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קל

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה