בשרי אסאדו פרוס, מה עושים איתו?

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
התייאשנו מלמצוא כבד, ורוצים להכין מעורב ירושלמי.
מתאים עם בקר אסאדו (זה מה שיש לי בבית)
או לא קשור בכלל?
רעיונות נוספים?
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
יש לכם אסדו מבושל או במקפיא?
מעורב כשמו כן הוא - תערובת של בשרים..

אם יש לך חזה או פרגית אז זה לא בעיה
מטגנים המון בצל בשמן
את האסדו חותכים לריבועים של כ - 2*2 ס"מ
מקפיצים כמה דקות במחבת
מוסיפים קוביות פרגית או חזה
תיבול מזרחי זה נהדר
תערובת לשווארמה
ראס אל חנות
פלפל שחור
מלח אם צריך
כמון
מקפיצים הכל כמה דקות ומגישים

במחבת פסים זה מצויין גם עם פחות שמן
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
האסאדו לא מבושל, היה במקפיא, כרגע מופשר.
צריך לבשל/לאפות אותו קודם להקפצה? כמה זמן?
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
האסאדו לא מבושל, היה במקפיא, כרגע מופשר.
צריך לבשל/לאפות אותו קודם להקפצה? כמה זמן?
לכן כתבתי לחתוך אותו לקוביות ולהכניס ראשון למחבת עם הבצל (עד שמשנה צבע לאפור)
אם יש לך גפם עוץ הוא צריך פחות זמן ולכן נכנס לחמחבת אחרון
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
יש לכם אסדו מבושל או במקפיא?
בגלל ששאלת את זה, אז עניתי שהוא מופשר..
והתפלאתי, האם מספיק ממש הקפצה קצרה של כמה דקות שיהיה מוכן.
לכן כתבתי לחתוך אותו לקוביות ולהכניס ראשון למחבת עם הבצל (עד שמשנה צבע לאפור)
אם יש לך גפם עוץ הוא צריך פחות זמן ולכן נכנס לחמחבת אחרון
כמה זמן אמור לקחת לבשר עד שיהיה אפור=מוכן?
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
שניה נבדוק שאני לא מטע אתכם..
פרוס = דק דק כמו נקניק
או פרוס פרוסות עבות ?
עם עצם או ללא עצם?
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שניה נבדוק שאני לא מטע אתכם..
פרוס = דק דק כמו נקניק
או פרוס פרוסות עבות ?
עם עצם או ללא עצם?
אריזה כזו צרה וארוכה, עם 2 רצועות עבות למדי. לא דק כמו נקניק בכלל.
ויש עצמות בפנים, לכל אחת מהחתיכות יש בעובי כמה וכמה עצמות.
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אריזה כזו צרה וארוכה, עם 2 רצועות עבות למדי. לא דק כמו נקניק בכלל.
ויש עצמות בפנים, לכל אחת מהחתיכות יש בעובי כמה וכמה עצמות.
אז קבלי ביטול..
זה לא מתאים להקפצה
זה מאוד מתאים לאסדו מפורק על לחמניות עננים או כל לחמניה אחרת
מנה מאוד פופולרית היום
זה דורש בישול של כמה שעות
ואין לי כ"כ זמן לכתוב את המתכון עכשיו :(
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אז קבלי ביטול..
זה לא מתאים להקפצה
זה מאוד מתאים לאסדו מפורק על לחמניות עננים או כל לחמניה אחרת
מנה מאוד פופולרית היום
זה דורש בישול של כמה שעות
ואין לי כ"כ זמן לכתוב את המתכון עכשיו :(
ואם אני אפרוס את זה דק? גם לא ילך?
או אבשל בישול /אפיה מקדים?
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
כמה זמן אמור לקחת לבשר עד שיהיה אפור=מוכן?
אפור זה לא מוכן זה חצי מוכן
כשזה אפור מוסיפים את העוף סוגרים עם מכסה ומבשלים עד שהעוף כמעט מוכן
מורידים את המכסה ומקפיצים עוד כמה דקות שהנוזלים יתאדו
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה