מידע שימושי אני צמא

לא כמו כולם

משתמש מקצוען
התרכיז הכי מוצלח שאני מכירה,
כל המשפחה שלי מכינה אותו....

בקבוק מיץ של ספרינג (הולך טוב עם טעמי - מנגו, אפרסק, תפוז, תפוח. ענבים גם נחמד...תות בננה וכל אלה פחות מוצלח לטעמי)
1 ק"ג סוכר
חצי לימון סחוט. (אם תשימו גם את ה"בקבוקונים" יהיה לכם פטל עם חתיכות פרי)
מבשלים הכל יחד עד לרתיחה.
וזהו.

יוצא קצת יותר מבקבוק.
לשמור בקירור.
מושלם!!
לפעמים אני מכינה גם באמצע השנה...
הילדים ממש אוהבים

אגב, אמא שלי מכינה עם תפוזינה וגם יוצא טוב
אחותי הכינה עם קריסטל ואמרה שמוצלח, לא הייתי ממליצה
אבל אם זה מה שיש לכם אז לכו על זה.
 

שואל ומשיב

משתמש מקצוען
התרכיז הכי מוצלח שאני מכירה,
כל המשפחה שלי מכינה אותו....

בקבוק מיץ של ספרינג (הולך טוב עם טעמי - מנגו, אפרסק, תפוז, תפוח. ענבים גם נחמד...תות בננה וכל אלה פחות מוצלח לטעמי)
1 ק"ג סוכר
חצי לימון סחוט. (אם תשימו גם את ה"בקבוקונים" יהיה לכם פטל עם חתיכות פרי)
מבשלים הכל יחד עד לרתיחה.
וזהו.

יוצא קצת יותר מבקבוק.
לשמור בקירור.
מושלם!!
לפעמים אני מכינה גם באמצע השנה...
הילדים ממש אוהבים

אגב, אמא שלי מכינה עם תפוזינה וגם יוצא טוב
אחותי הכינה עם קריסטל ואמרה שמוצלח, לא הייתי ממליצה
אבל אם זה מה שיש לכם אז לכו על זה.
אין בכשרויות הנ"ל
 

ננח שמח

משתמש צעיר
התרכיז הכי מוצלח שאני מכירה,
כל המשפחה שלי מכינה אותו....

בקבוק מיץ של ספרינג (הולך טוב עם טעמי - מנגו, אפרסק, תפוז, תפוח. ענבים גם נחמד...תות בננה וכל אלה פחות מוצלח לטעמי)
1 ק"ג סוכר
חצי לימון סחוט. (אם תשימו גם את ה"בקבוקונים" יהיה לכם פטל עם חתיכות פרי)
מבשלים הכל יחד עד לרתיחה.
וזהו.

יוצא קצת יותר מבקבוק.
לשמור בקירור.
מושלם!!
לפעמים אני מכינה גם באמצע השנה...
הילדים ממש אוהבים

אגב, אמא שלי מכינה עם תפוזינה וגם יוצא טוב
אחותי הכינה עם קריסטל ואמרה שמוצלח, לא הייתי ממליצה
אבל אם זה מה שיש לכם אז לכו על זה.
אם זה היה בכשרות שציינתי הייתי שותה את זה בלי לבשל וסוכר
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
פתאום חשבתי שאפשר לנסות גם אננס טבעי עם סוכר.
מי שניסה מומן לעדכן.
היום הכנתי תרכיז תפוחים.
סחטנו תפוחים במעבד של בראון,
1 ליטר מיץ תפוחים [אנחנו עשינו תפוחי גרנד] + 1 ק"ג סוכר.
מבשלים עד שכל הסוכר נמס, ונותנים עוד כמה דקות להתבשל.
יצא תרכיז מעולה! הילדים ממש התלהבו
באיזה חלק של המעבד מזון אפשר לסחוט תפוחים? נשמע מעניין...

ואגב בכשרות בד"ץ ע"ח יש מיצים תפוח ואסים מוכנים וטעימים
 

רחל ז.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
שופט/ת באתגר דריבל
אייס קפה
יש מתכון ממש פשוט
לערבב 2.5 כפות קפה, 1.5 כפות שוקו, 3 כפות סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, מעט מים חמים
להוסיף את התערובת הנ"ל ל1 ליטר חלב
להקפיא ומדי פעם לנער
יוצא מדהים לכל השנה, לא רק לפסח
 

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
פתאום חשבתי שאפשר לנסות גם אננס טבעי עם סוכר.
מי שניסה מומן לעדכן.

באיזה חלק של המעבד מזון אפשר לסחוט תפוחים? נשמע מעניין...

ואגב בכשרות בד"ץ ע"ח יש מיצים תפוח ואסים מוכנים וטעימים
יש חלק עגול בצבע אפור, שיש בו חריצים לכל האורך
בפנים יש חלק נוסף שיש בו כמו מגרדת בתחתית
[ניסיתי לחפש בגוגל תמונה של החלק הזה, אבל לא מצאתי]

אצלנו לא משתמשים בכל דבר שמצריך הכשר [מ'מישט זאך נישט]
ולכן הכל הכל מכינים לבד בבית.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה